Kartal galibiyet serisini 7 maça çıkardı

Beşiktaş, Kasımpaşa maçıyla birlikte Süper Lig'deki galibiyet serisini 7 maça çıkardı. Siyah-beyazlılar, bu sezon ilk kez 7 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Öte yandan Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig'de çıktığı son 14 müsabakada 12 galibiyet, 2 beraberlik elde ederek mağlubiyet yüzü görmedi.

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 5-2'lik skorla mağlup eden Beşiktaş, galibiyet serisinde devam etti.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadelede Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Gedson Fernandes, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Tayfur Bingöl ve Atiba kaydetti. Ev sahibi ekibin gollerini ise Aytaç Kara ve Ryan Donk attı.

Beşiktaş, puanını 77'ye çıkardı. Siyah-beyazlılar maç fazlasıyla ikincilik yarışı verdiği Fenerbahçe ile puanını eşitledi. 3 maç sonra ilk kez puan kaybı yaşayan Kasımpaşa ise haftayı 43 puanla tamamladı.

Kartal, bu süreçte Hatayspor (Hükmen), Ümraniyespor, Galatasaray, Antalyaspor, Gaziantepspor FK (Hükmen), Adana Demirspor ve son olarak Kasımpaşa'yı yendi.

Kartal galibiyet serisini 7 maça çıkardı ile ilgili etiketler Beşiktaş Kasımpaşa Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.