'Kart siyasetçilerin tuzağına düşmeyin'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Boğaziçi Üniversitesi'nde yaşanan olaylarla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bakan Soylu, paylaşımında, "Bir ajansın elinde oyuncak olan, solcu bile olmayan kart siyasetçilerin tuzağına düşmeyin" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün akşam Boğaziçi Üniversitesi'nde tansiyonun yükseldiği anlara ilişkin bugün kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

“Boğaziçi'nin olan biteni izleyen sakinlerine bir sözüm var” diyen Soylu, “Hayatta hiçbir başarının altında imzası olmayan, bir ajansın elinde oyuncak olan, solcu bile olmayan kart siyasetçilerin tuzağına düşmeyin” ifadesini kullandı.

Soylu’nun paylaşımı şöyle:

'Kart siyasetçilerin tuzağına düşmeyin'

EGM'DEN AÇIKLAMA: AŞAĞI BAK DEĞİL AŞAĞIDAN DENİLDİ

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Twitter'dan yaptığı açıklamada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun paylaştığı görüntülerde "Aşağıya Bak" kelimesinin değil "Aşağıdan" kelimesinin kullanıldığı bildirildi.

'Kart siyasetçilerin tuzağına düşmeyin' - Resim : 2

EGM tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yalan’dan bir Slogan...

Aşağı bak YALAN Aşağıdan DOĞRU

Polisimiz pandemi ortamında sadece yasadışı göstericilerle değil, yalan virüsüyle de mücadele ediyor.

Bu mücadele milletimiz için Türk polisi daima hazır."

'Kart siyasetçilerin tuzağına düşmeyin' ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Emniyet Genel Müdürlüğü İçişleri Bakanı Boğaziçi Üniversitesi protesto
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.