Karşıyaka'da sakatlık problemleri can sıkıyor

TFF 3. Lig 1. Grup'ta yer alan Karşıyaka, 2 Nisan Pazar günü 1954 Kelkit Belediyespor deplasmanında ikisi şüpheli toplam 5 önemli oyuncusundan yararlanamayabilir. Karşıyaka'da Ertuğrul Sancaktutan, Fatih Taşdelen ve Burak Karapınar, 1954 Kelkit Belediyespor maçında forma giyemeyecek. Burak Başkaya ile Yılmaz Ceylan'ın durumu da maç saatinde belli olacak.

Ayak bileğinden sakatlık yaşayan Ertuğrul Sancaktutan, ağrıları olan ve ayak serçe parmağında çatlak tespit edilen Fatih Taşdelen ve dizinden ameliyat olan Burak Karapınar, karşılaşmada forma giyemeyecek.

Zorlanmaya bağlı olarak adalesinden sakatlanan ve tedavisi tamamlanan Yılmaz Ceylan ile antrenmanda kaburgasına aldığı darbeden dolayı antrenmanı yarıda bırakan Burak Başkaya'nın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Karşıyaka'da sakatlık problemleri can sıkıyor ile ilgili etiketler Karşıyaka
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.