Karşıyaka taraftarı 11 tır malzeme yolladı

Karşıyaka Spor Kulübü taraftarları; deprem bölgesine 11 tır malzeme yolladı. Öte yandan bu süreçte 36 kamyon ve kamyonet de depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılayacak yardım malzemeleriyle doldurulup yola çıkarıldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerden sonra bütün Türkiye gibi İzmir'deki yeşil-kırmızılı taraftarlar da seferber oldu.

Depremzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçen Karşıyaka Spor Kulübü taraftarları, mont, bebek bezi, battaniye, ilaç, hijyen ürünleri ve gıda malzemeleri gibi birçok ürünün bulunduğu kolileri tırlara yükledi. 11 tır temel ihtiyaç malzemeleri gece saatlerinde İzmir'den yola çıkarak deprem bölgesine gitmek için harekete etti.

Karşıyaka taraftarı 11 tır malzeme yolladı

 

Karşıyaka taraftarı 11 tır malzeme yolladı ile ilgili etiketler Karşıyaka
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.