Karnındaki şişkinlik dikkat çekti! Midesinden çıkanlar şoke etti: Hepsini yutmuş

İstanbul Havalimanı'nda yapılan operasyonda şüpheli bir kişi karnındaki şişliğin dikkat çekmesi üzerine tomografi cihazına alındı. Birçok kapsülü yutan kişinin midesinden çıkarılanlar hayrete düşürdü.

İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri narkotik suçlarla mücadele yönünden gerçekleştirdikleri çalışmalar çerçevesinde Sao Paolo-İstanbul seferini yapan uçaktaki bir yolcuyu yakın takibe aldı.

Karnındaki şişkinlik dikkat çekti! Midesinden çıkanlar şoke etti: Hepsini yutmuş

KARIN BÖLGESİNDEKİ ŞİŞKİNLİK DİKKAT ÇEKTİ

Uçağın iniş yapmasının ardından muhafaza ekiplerince yolcunun fiziki takibine başlandı. Gümrük kontrol noktasında durdurulan şüphelinin x-ray taramasından geçirilen valizinde herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadı. Ekiplerin üst araması yaptığı esnada şüphelinin karın bölgesinde şişkinlik olduğu fark edildi. Bunun üzerine tomografi cihazına alınan şüphelinin çok sayıda kapsül yuttuğu tespit edildi.

Karnındaki şişkinlik dikkat çekti! Midesinden çıkanlar şoke etti: Hepsini yutmuş - Resim : 2

KARNINDAN 820 GRAM KOKAİN ÇIKARILDI

Sağlık kuruluşunda yapılan muayene sonucunda çıkarılan kapsüllerin içerisindeki maddenin kokain olduğu belirlenirken, kuryenin 820 gram kokain yuttuğu ortaya çıktı. Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında şüpheli tutuklandı.

Karnındaki şişkinlik dikkat çekti! Midesinden çıkanlar şoke etti: Hepsini yutmuş - Resim : 3

Kaynak: DHA

 

 

 

Karnındaki şişkinlik dikkat çekti! Midesinden çıkanlar şoke etti: Hepsini yutmuş ile ilgili etiketler İstanbul Havalimanı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.