Karkamış'a roket saldırısı! Bakan Soylu duyurdu: Biri çocuk, biri öğretmen 3 şehidimiz var!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep Karkamış'a gerçekleştirilen roket saldırısı sonrası açıklama yaptı. Acı haberi veren Bakan Soylu "Biri çocuk, biri öğretmen 3 şehidimiz var." ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye'den terör örgütü mensuplarınca Gaziantep'in Karkamış ilçesine yönelik havan saldırısında üç kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Hayatını kaybedenlerden birinin çocuk diğerinin ise öğretmen olduğu belirtildi.

"TERÖR ÖRGÜTÜNE HAYAT ŞANSI VERİLMEYECEK"

Üç kişinin yaşamını yitirdiğini açıklayan Bakan Soylu "Milletimize şunu söylemek isteriz, dün gerçekleştirilen ve terör örgütünün büyük kayıplar verdiği operasyondan sonra buna yönelik cevap en güçlü şekilde verilecektir ve gerekli adımlar atılacaktır. Terör örgütüne sınır içi ve sınır dışında hayat şansı verilmeyecektir." dedi.

BİRİ ÇOCUK BİRİ ÖĞRETMEN 3 ŞEHİT

Hayatını kaybedenlerden birinin çocuk diğerinin ise öğretmen olduğu belirtildi.

Karkamış'a roket saldırısı! Bakan Soylu duyurdu: Biri çocuk, biri öğretmen 3 şehidimiz var!

 

Karkamış'a roket saldırısı! Bakan Soylu duyurdu: Biri çocuk, biri öğretmen 3 şehidimiz var! ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Karkamış Gaziantep
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.