Karius'ta son dakika gelişmesi! Beşiktaş'ta kalacak mı?

Beşiktaş'ın Liverpool'dan kiraladığı ve sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Alman kaleci Loris Karius, Siyah Beyazlı ekipteki geleceğiyle ilgili olarak dün yönetimle bir görüşme yaptı. Karius, ''Ligdeki durumumuzun sezon sonunda netleşmesinin ardından kafam rahat bir şekilde kararımı vereceğim. Önceliğim tabii ki Beşiktaş” dediği öğrenildi.

Beşiktaş'ın İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool’dan 2 sezonluğuna kiraladığı Loris Karius’un Kara Kartal’daki sözleşmesi dönem bitiminde noktalanıyor. Kontratında 8 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu bulunan tecrübeli file bekçisi, geleceğiyle ilgili olarak dün yönetimle bir görüşme yaptı.

Karius’un, “Şu anda sadece Beşiktaş’la şampiyonluğa odaklanmış durumdayım. Geleceğim konusunda aldığım net bir karar yok. Önümde yarım dönemlik bir süre var. Ligdeki durumumuzun sezon sonunda netleşmesinin ardından kafam rahat bir şekilde kararımı vereceğim. Önceliğim tabii ki Beşiktaş” dediği öğrenildi.

LORİS KARİUS KİMDİR?

Loris Karius, 22 Haziran 1993 doğumludur. Liverpool FC takımında kaleci pozisyonunda görev yapan Alman futbolcu, Beşiktaş takımı ile anlaştı. ... Profesyonel kariyerine 2005 yılında VfB Stuttgart kulübünde başlayan Karius,daha sonra Manchester City kadrolarına dahil oldu.

Karius'ta son dakika gelişmesi! Beşiktaş'ta kalacak mı? ile ilgili etiketler Karius ingiltere premier lig
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.