Karius arkadaşımız çok büyük kaleciydi

Beşiktaş'ın Fikret Orman döneminde Liverpool'dan 2 yıllığına kiraladığı Alman kaleci Loris Karius'un Beşiktaş'la mahkemesi sürüyor. Yıldız ismi 19 yaşındaki Ersin Destanoğlu'yla kıyaslayan Çebi, "Bu arkadaşımız çok büyük kaleciydi, kirası hariç yıllık 2,5 milyon Euro maaş alıyordu. Ersin kardeşim, bu adamın aldığın paranın yüzde 10’unu bile almıyor" dedi.

Beşiktaş’ta gerçekleşen olağan divan kurulu toplantısı stadyumda yapıldı. Başkan Ahmet Nur Çebi, gündeme ilişkin konulara dair açıklamalarda bulunurken, kendisine iletilen soruları da yanıtladı. 

Beşiktaş'ta 2 sezon görev yapan ve şu an Bundesliga ekibi Union Berlin'in 3. kalecisi konumundaki eski Liverpool'lu Loris Karius hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Çebi, "Karius davası sorulmuş. Bu dava devam ediyor. Bu arkadaşımız çok büyük kaleciydi, kirası hariç yıllık 2,5 milyon Euro maaş alıyordu. Şimdi Ersin kardeşim, bu adamın aldığın paranın yüzde 10’unu bile almıyor. İnşallah onu da maddi ve başarı anlamında gökyüzüne çıkaracağız" dedi.

MESUT BAKKAL KONUSU

Halen BB Erzurumspor'un başında bulunan teknik direktör Mesut Bakkal'ın otobiyografisinde yaptığı şike itirafları sorulan Çebi, "Mesut Bakkal2ın yazdıklarıyla ilgili soru sorulmuş. Mesut Bakkal’ın hayat hikayesiyle ilgili TFF’ye başvuruda bulunmuştuk. TFF uygun görmediğini iletti. Ama kayıtlardaki yerini aldı bu durum. Beşiktaş’ın hakkı yenmemiştir diyemedi kimse, ‘dava usulden reddedilmiştir’ denildi” ifadelerini kullandı. Tecrübeli çalıştırıcı Galatasaray'ın şampiyonluğunun şaibeli olduğunu ima etmişti.

Karius arkadaşımız çok büyük kaleciydi ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Loris Karius
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.