Karısını öldürüp kanlı elleriyle canlı yayın yaptı!

Almanya'da yaşayan Suriyeli göçmen adam, eşini bıçaklayarak öldürdükten sonra sosyal medyada canlı yayın yaptı. Cani koca, canlı yayın amacının da eşlerini kızdıran kadınlara mesaj vermek olduğunu söyledi.

Almanya'ya göç eden Suriyeli Abu Marwan isimli adam, eşini bıçakla öldürdükten sonra kanlı elleri ile Facebook üzerinden canlı yayın yaptı. Marwan, bunu kocalarını kızdıran kadınlara mesaj yollamak için yaptığını söyledi.

ELLERİ KANLI CANLI YAYIN YAPTI

41 yaşındaki adam, 37 yaşındaki eşini beş bıçak darbesi ile öldürdükten sonra 12 yaşındaki oğlu ile birlikte kaçtı. Cani adam daha sonra ellerinde kan izlerini silmeden Facebook üzerinden eşini öldürdüğünü itiraf etti. Bu sırada oğlu ise arkasında duruyordu.

Katil koca, kaçtıktan kısa bir süre sonra yakalandı. Çiftin küçük kızının, babasının annesini öldürdüğünü polise bildirdiği belirtildi.

esini-oldurup-kanli-elleriyle-facebook-tan-canli-10625967_1001_m

"KOCASINI KIZDIRANIN SONU BÖYLE OLUR"

Abu Marwan, videoda kocalarını kızdıran tüm kadınların sonlarının böyle olacağını ve Facebook'ta videoyu gören herkesten bunu paylaşmalarını istedi.

Karısını öldürüp kanlı elleriyle canlı yayın yaptı! ile ilgili etiketler canlı yayın karısını öldürdü yaptı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.