Karısını öldürmüştü! 10 yıldır saklandığı ahırda yakalandı

Aksaray’da 10 yıl önce karısını darp edip boynunu kırarak öldüren ve “çocuğa nitelikli cinsel istismarı” suçundan müebbet hapis cezası ile aranan zanlı Jandarma Suç Araştırma (JASAT) dedektiflerinin düzenlediği operasyonla saklandığı ahırda yakalandı.

Cinayet, Aksaray’ın Ağaçören ilçesine bağlı Kırımini köyünde 26 Aralık 2012 tarihinde işlendi. Edinilen bilgiye göre, Aralık 2012’de Demirel Şahan (33) tartıştığı eşi Kimya Şahan’ı (32) önce darp edip sonra da boynunu kırarak öldürdü.

10 YIL SONRA SAKLANDIĞI AHIRDA BULUNDU

Olayın ardından izini kaybettiren zanlının 10 yıl sonra Aksaray'a giriş yaptığı istihbaratı üzerine İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri çalışma başlattı. Zanlının yakalanmasına yönelik 6 aydır geniş çaplı araştırma yapan JASAT dedektifleri, şahsın Ağaçören ilçesi Kırımini köyünde bir ahırda saklandığını tespit etti. Hazırlıklarını tamamlayan JASAT dedektifleri, adrese düzenlediği operasyonla 10 yıldır aranan Demiral Şahan'ı saklandığı ahırda özel yapılmış gizli bir bölmede yakaladı.

TUTUKLANDI

Sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülen zanlı, eşini öldürmekten ve “çocuğa nitelikli cinsel istismarı” suçundan müebbet hapis cezası ile aranması sebebiyle işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karısını öldürmüştü! 10 yıldır saklandığı ahırda yakalandı ile ilgili etiketler Aksaray cinayet Kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.