Karısını aldattı, yetmedi aldatma hikayesine klip çekti!

Dünyaca ünlü şarkıcı Jay Z, dokuz yıldır evli olduğu ünlü şarkıcı Beyonce'yi aldattığını itiraf etmesinin ardından yaptığı ihanete gönderme yapan bir klip çekti.

'4:44' isimli albümünün 'Aile içi kavga' (Family Feud) isimli şarkısının klibinde Beyonce ve büyük kızı Blue Ivy ile rol alan Jay Z'nin günah çıkartan ve af dileyen bir görüntü çizdiği yorumları yapıldı.

BEYONCE AĞLIYOR

Jay Z'nin kendi müzik yayın servisi Tidal'da gösterilen klipte bir yandan bir erkek, merdivenlerden çıkarak bir kadının yatak odasına giriyor, diğer yandan Jay Z, Blue Ivy ile el ele kiliseye giriyor.

Jay Z günah çıkarma kabininde gözüküyor, erkek kadını bıçaklıyor, Jay Z kilisede volta atıyor, erkek boğazını tutarak kadının kollarından yere düşüyor, bu kez gece elbisesi içindeki Beyonce ağlayarak bakıyor.

160203-beyonce-jay-z-blue-tease_f5977b05d9c04f0cf03a0ca324702273

HERKES KAYBEDER

Bu sahnelerde Jay Z, ''Aile içinde kavga çıktığında kimse kazanmaz/Aile içinde kavga çıktığında herkes kaybeder'' nakaratını söylüyor.

JAY-Z-Confirms-That-He-Has-a-Joint-Album-With-Beyonce

TERAPİ KURTARDI

Jay Z geçen ay New York Times Magazine'e verdiği demeçte birlikte üç çocuk yaptıkları Beyonce ile boşanma noktasına geldiklerini, ancak terapinin boşanmaktan vazgeçirdiğini anlatmıştı. Ünlü müzisyen ''Pek çok kişi çekip gidiyor, ne de olsa evliliklerin yüzde 50'si boşanmayla bitiyor, çünkü insanların çoğu kendileriyle, birbirleriyle yüzleşemiyor. En zor şey, birinin yüzünde kendi sebep olduğun acıyı görmek ve sonra bununla ilgili kendinle hesaplaşmak'' demişti.

Karısını aldattı, yetmedi aldatma hikayesine klip çekti! ile ilgili etiketler Beyonce Jay-Z Aldatma klip karısı family feud
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.