Karısını 27 yerinden bıçaklayıp polisi aradı

Kırşehir'in Akpınar ilçesinde Zafer Kaplan tartıştığı eşi İkram Kaplan'ı 27 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından polisi arayan Kaplan, cinayeti itiraf etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Kırşehir Akpınar ilçesindeki Yenidoğan mahallesinde oturan 3 çocuk sahibi Kaplan çiftinin evinde meydana geldi. Belediyede işçi olan Zafer Kaplan(46), eşi İkram Kaplan (34) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Zafer Kaplan, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile eşini bıçakladı.

Karısını 27 yerinden bıçaklayıp polisi aradı

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Alkollü olduğu iddia edilen Zafer Kaplan, daha sonra polisi arayarak eşini bıçakladığını söyledi. Polis ile birlikte gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde İkram Kaplan'ın öldüğü belirlendi. İkram Kaplan'ın vücudunda 27 bıçak darbesi tespit edildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Zafer Kaplan, polis tarafından gözaltına alındı. İkram Kaplan'ın ölüm haberi üzerine Ankara'dan gelen yakınları, evin önünde sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Karısını 27 yerinden bıçaklayıp polisi aradı ile ilgili etiketler Kırşehir Kadın Cinayetleri Zafer Kaplan ikram kaplan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.