'Karımın tütününe zehir kattınız' dedi, bıçakla saldırdı

Sakarya'da kebap lokantasına giren bir kişi, “Karımın tütününe zehir kattınız” diyerek belinden bıçak çıkardı. Lokantada panik yaratan adam daha sonra olay yerinden kaçtı. Saldırgan yaklaşık 50 metre sonra karıştığı kavgada yaralandı.

İlginç olay, Sakarya'nın Karasu ilçesi Yalı Mahallesi’nde medyana geldi.

Henüz belirlenmeyen bir sebepten dolayı kebapçıya giren A.T., “Karımın tütününe zehir kattınız” diyerek belinden çıkardığı bıçakla panik yaşattı.

'Karımın tütününe zehir kattınız' dedi, bıçakla saldırdı

Daha sonrasında olay yerinden kaçan A.T., 50 metre sonra kavgaya karıştı. Yaklaşık 20 kişinin karıştığı kavgada A.T. ve S.M. yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıları Karasu Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Burada yapılan ilk tedavi sonrasında A.T., Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken polis ekipleri konuya ilişkin inceleme başlattı.

İHA

'Karımın tütününe zehir kattınız' dedi, bıçakla saldırdı ile ilgili etiketler Sakarya bıçaklı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.