Karim Benzema, Mathieu Valbuena ve Köksal Baba arasında nasıl bir bağlantı var?

Karim Benzema - Mathieu Valbuena kavgasında kılıçlar yeniden çekildi. Kısa boyu sebebiyle zaman zaman sosyal medyada da çeşitli capslere konu olan Valbuena, bu kez Benzema'nın hedefindeydi.

Daha önce yaşanan şantaj ve seks kasedi skandalları sebebiyle nedeniyle araları bozuk olan ikilinin kavgası sosyal sosyal medyaya sarktı.

151497531242

Real Madrid'in Fransız golcüsü Karim Benzema, internetteki videoları ve kısa boyu ile ünlenen Trabzon'un maskot isimlerinden Köksal Baba'nın Mathieu Valbuena'ya benzetildiği fotoğrafla alay etti.

151497531248

Instagram'dan Valbuena ile Köksal Baba'nın bulunduğu ve 'Yüzyılın kavgası başlasın' yazılı fotoğrafı beğenen Benzema, yorum olarak ''Bu fotoğraf için bir şey söylemeye bile değmez'' diyerek güldü.

1335846_ob0f2

Karim Benzema, Mathieu Valbuena ve Köksal Baba arasında nasıl bir bağlantı var? ile ilgili etiketler Karim Benzema mathieu valbuena köksal baba
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.