Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun Artık Altın Kelebek Ödüllü!

48'inci Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde adaylar belli oluyor. 32 dalda verilecek ödüllerin yanısıra bir de Altın Kelebek Yıldızı Parlayan Ödülleri de sahiplerini buldu. ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Asiye'yi canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun Yıldızı Parlayanlar Ödülü'nün sahibi oldu.

Su Burcu Yazgı Coşkun'un 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Yıldızı Parlayanlar Ödülü alması hayranlarını ve Kardeşlerim izleyenlerini sevinçten çıldırttı. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Su Burcu Yazgı Coşkun, gün geçtikçe parlamaya devam ediyor.

Altın Kelebek Ödülleri için adaylar belli oluyor. Herkesin heyecanla beklediği ve sürprizlerle dolu tören için hazırlıklar da sürüyor.

Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun herkesi şaşırttı! O gerçeği  duyan inanamadı...

YILDIZI PARLAYANLAR ÖDÜLÜNÜ KİMLER ALDI?

Yıldızı Parlayanlar Ödülünün diğer sahipleri de Taro Emir Tekin, Özgü Kaya ve Nilsu Berfin Aktaş oldu.

 

Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun Artık Altın Kelebek Ödüllü! ile ilgili etiketler Su Burcu Yazgı Coşkun Altın Kelebek Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.