Kardeşlerim'de Talya ve Mazlum krizi! 4 kardeşi ayıran dizi için final iddiası!

Kardeşlerim dizisinde Kadir ile Melisa’nın ayrılışı sonrasında final iddiaları gündeme gelirken bir kötü haber daha izleyenleri derinden sarstı. Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu’nun ardından iki oyuncunun daha Kardeşlerim’den ayrılığı kesinleşti.

Kardeşlerim’de yaprak dökümü devam ediyor. Final iddiaları gündemde olan Kardeşlerim dizisinde Kadir ile Melisa karakterlerinin ayrılığı sonrasında yeni haberler izleyenleri adeta şoke ediyor. Fenomen dizide iki isim daha sevenlerine veda ederek yapımdan ayrılıyor.

Kardeşlerim dizisinde Talya ve Mazlum karakterlerini canlandıran Lilya İrem Salman ve Kaan Sevi diziye veda ediyor. Daha öncesinde Oğulcan karakterine hayat veren Cihan Şimşek’inde diziden ayrılacağı iddia edilmiş ancak bu haberin doğruluğu ispatlanamamıştı.

Kardeşlerim'de Talya ve Mazlum krizi! 4 kardeşi ayıran dizi için final iddiası!

Kay kaybının devam ettiği Kardeşlerim dizisinde yaşanan bu ayrılıklar sonrasında final iddiaları gündeme gelirken ATV dizilerinde EDHO’dan sonra bu yapımdaki olaylarında bir kaosun başlangıcı olduğu iddia ediliyor.

Cihan Şimşek’in de diziden ayrılması durumunda zincirlerin yer değiştirebileceği Kardeşlerim dizisi daha öncesinde Kadir ve Melisa’nın vedası ile adeta bir deprem etkisi yaşamıştı.

Kardeşlerim'de Talya ve Mazlum krizi! 4 kardeşi ayıran dizi için final iddiası! - Resim : 2

Her şeyin yanında dizide sürekli olarak aynı senaryoların işlenmesinden de izleyenler biraz rahatsız olmaya başladı. Dizinin tamamen gençlerin aşk hikayesini konu alması da senaryonun bir çıkmaza girdiğinin adeta kanıtı oldu.

Kardeşlerim'de Talya ve Mazlum krizi! 4 kardeşi ayıran dizi için final iddiası! ile ilgili etiketler kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.