Kardeşlerim'de Berk ve Aybike aşkı çatırdıyor! Senaryo ifşa oldu!

Berk ve Aybike aşkı Kardeşlerim izleyicilerinin içini ısıtıyor. Cumartesi akşamları ATV'de yayınlanan dizi başarılı hikayesi ile akıp giderken gelecek bölümlerdeki ayrıntı ifşa oldu. Recep Usta ve Melis Minkari arasındaki tatlı aşk son bulabilir.

ATV ekranlarının başarılı yapımları arasında yer alan Kardeşlerim geride kalan 33 bölüm ile çok başarılı bir sezon geçiriyor. Gül Abus Semerci'nin senaryosunu yazdığı dizi tüm kişiler kategorisinde de Gönül Dağı'nın ardından ikinciliği aldı. Ancak dizinin ilerleyen bölümleri ile ilgili önemli bir ifşa gerçekleşti.

Kardeşlerim'de ayrılıklar yaşandı. Ancak yerlerini dolduran oyuncu ve hiikayeler dizinin ayakta kalmasını sağlıyor. Özellikle Kadir ve Melisa'nın aynı anda ayrılması dizide aşk arayan seyirci için de zor oldu. Ancak bu ikili yerine şimdilerde Berk ve Aybike'nin aşkı gözde oldu. Berk karakterini Recep Usta, Aybike karakterini ise güzel oyuncu Melis Minkari oynuyor.

Aybike berk için 39 fikir, 2021 | kardeş, 90lar nostaljisi, ünlüler

Her iki oyunucu da yakaladıkları uyum ile dizinin izleyenlerini etkilemeyi başardı. Dram dolu anların yaşadığı Kardeşlerim'de böyle bir aşka ihtiyaç vardı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Berk'in Aybike'ye, "“Seni çok sevdiğimi unutma” sözleri seyiricinin de içini ısıttı. Ancak senaryoda yer alan bir ayrıntı herkesin şok olmasına neden oldu. Öyle ki Berk ve Aybike Kardeşlerim izleyicisine yakın zamanda kötü bir sürpriz yapabilir.

Aybike • berk kırk yılda bir gibisin – Artofit

Bazı sosyal medya hesaplarında yer alan habere göre Berk ve Aybike aşkının son bulacak. Hatta Recep Usta'nın Kardeşlerim'den ayrılacağı gibi iddialar bile dolaşımda. Ancak iki isim arasındaki uyum ve aşk sahnelerini takip edenler böyle bir ayrılığa ihtimal vermiyor.

 

Kardeşlerim'de Berk ve Aybike aşkı çatırdıyor! Senaryo ifşa oldu! ile ilgili etiketler ATV berk ve aybike kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.