Kardeşlerim Tolga'yı Oynayan Berk Ali Çatal O Sahnede Çok Eğlendi!

Kardeşlerim Dizisinin üçüncü sezonu başladı. İlk iki sezonunda fırtınalar estiren dizide Tolga karakterini oynayan Berk Ali Çatal yeni sezonda da odak noktası oldu. Geçtiğimiz sezon bir yangın sahnesinde yer alan Berk Ali Çatal çok eğlendiğinin altını çizdi.

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Kardeşlerim üçüncü sezon başladı. Dizide yer alan aşklar bir yana her hafta bir başka atraksiyonun yaşanıyor. Öyle ki şımarık ve kibirlik haliyle izleyicinin de ilgisini çeken Kardeşlerim Tolga'yı oynayan Berk Ali Çatal yeni sezonun en çok konuşulacak ismi olmaya aday. Kardeşlerim Tolga'yı Oynayan Berk Ali Çatal O Sahnede Çok Eğlendi!

Berk Ali Çatal, Tolga karakteriyle o kadar bütünleşti ki her hafta onun sahneleri bir başka olay oluyor. Geçtiğimiz bölümlerde çıkan bir yangın sahnesinde çok eğlendiğini belirten Çatal, rahat halleriyle dikkat çekti.

Kardeşlerim dizisinde herkes dehşete düşerken, Berk Ali Çatal çok eğlendi! 26

Berk Ali Çatal, yangın sahnesini nasıl başaracağını düşünmüş ve bunu kendisine dert edinmiş. Ancak ekran başındakiler Tolga karakterinin soğuk kanlı şekilde, birçok kişinin içeride olduğu mekanın perdesini ateşe veriyor. Tabii ki daha öncesinde de Asiye’yi tuvalete kilitleyerek, zalimliğinin sınırının olmadığını ortaya koydu.

Kardeşlerim Tolga'yı Oynayan Berk Ali Çatal O Sahnede Çok Eğlendi! ile ilgili etiketler berk ali çatal kardeşleim tolga kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.