Kardeşlerim Orhan diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinden kim ayrılıyor?

Kardeşlerim dizisinde Orhan Eren karakterine hayat veren Cüneyt Mete hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Kardeşlerim dizinde ilerleyen bölümlerde yeni bir ayrılığın yaşanması beklenmekte. Peki, Kardeşlerim Orhan diziden ayrılıyor mu?

ATV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisi her bölümü ile yakından takip edilmeye devam ediyor. Dizinin sevilen karakterlerinden Orhan ise Kardeşlerim hayranları tarafından sıkça övgüyle söz ediliyor.

Kardeşlerim Orhan Diziden Ayrıldı Mı?

Kardeşlerim dizisinde Orhan Eren karakterine can veren Cüneyt Mete’nin ilerleyen bölümlerde senaryo gereğince yapımdan ayrılacağı iddia ediliyor.

Kardeşlerim Orhan diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinden kim ayrılıyor?

Kardeşlerim Dizisinden Kin Ayrılıyor?

Kardeşlerim dizisinden ilerleyen bölümlerde Orhan Mete karakterini canlandıran Cüneyt Mete’nin senaryo gereğince ayrılacağı iddia edildi. Dizide merhametli ve iyi kalpli bir aile babasını canlandıran Orhan; karısının, çocuklarının ve ona abisinden kalan yeğenlerinin gönlünü hoş edip, onlara kol kanat gerebilmek için sabah akşam çalışan iyi bir adamdır.

Cüneyt Mete Kimdir?

9 Eylül 1970 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cüneyt Mete, aslen Artvin Şavşatlıdır. Ankara’da yaşamakta olan Mete’nin Cem ve Ferhan adında ikiz çocukları vardır. Eğitimini Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır.

Kardeşlerim Orhan diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinden kim ayrılıyor? - Resim : 2

Cüneyt Mete halen Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı olup Atv'de 2016 yılından itibaren yayınlanmaya başlayan Aşk ve Mavi dizisinde Cemal Göreçki karakterini canlandırmıştır. 20 Şubat 2021 tarihinde Atv’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Orhan karakteri rolünü üstlenmiştir.

2011-2018 yılları arasında ilk önce Show TV'de daha sonra Star TV'de yayınlanan ve gündüz kuşağı dizilerinden olan Beni Affet dizisi oyuncularından meslektaşı Şeyma Korkmaz ile Mayıs 2019'da evlendi.

Kardeşlerim Orhan diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinden kim ayrılıyor? ile ilgili etiketler kardeşlerim cüneyt mete orhan eren
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.