Kardeşlerim neden yok? 1 Ocak Kardeşlerim bu hafta neden yayınlanmadı?

Kardeşlerim bu hafta neden yok sorusu diziyi yakından takip edenler tarafından merak edilmekte. 1 Ocak akşamında yayınlanması beklenen Kardeşlerim 35. bölüm ATV yayın akışından kaldırıldı. Peki, Kardeşlerim 35. bölüm bu akşam var mı, neden yayınlanmadı? Kardeşlerim 35. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kardeşlerim bu hafta neden yok sorusu dizi severler tarafından yakından takip edilmektedir. 1 Ocak Cumartesi akşamında yayınlanması beklenen Kardeşlerim dizisinin 35. bölümü son dakika kararı ile ATV yayın akışından kaldırıldı.

Kardeşlerim bu hafta neden yok?

Kardeşlerim 35. yeni bölümü bu hafta yılbaşı olması nedeniyle reklam sponsorlukları anlaşması gereğince 1 Ocak Cumartesi akşamında yayınlanmayacak. Kardeşlerim dizisinin yerine ATV ekranlarında saat 20.00’dan itibaren Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi TV ekranlarında ilk kez yayınlanacak.

Kardeşlerim neden yok? 1 Ocak Kardeşlerim bu hafta neden yayınlanmadı?

Kardeşlerim 35. yeni bölüm ne zaman?

Kardeşlerim dizisinin 35. yeni bölümü 1 haftalık bir aranın ardından 8 Ocak 2022 Cumartesi akşamında saat 20.00’da itibaren ATV ekranlarında yayınlanacak.

Kardeşlerim son bölümde neler yaşandı?

Nebahat'in durumu, Eren ve Atakul ailelerini yeniden karşı karşıya getirirken, Tolga ile Cemile cephesinde önemli gelişmeler yaşanır. Okuldan sonra birlikte yeni bir işe girişen Ömer ve Mazlum, hiç beklenmedik bir durumun içine düşerlerken, Oğulcan'ı şoka uğratan çok sevindirici bir gelişme yaşanır. Asiye'nin çalışmaya gittiği evde ise Eren kardeşleri, kötü bir sürpriz beklemektedir.

 

Kardeşlerim neden yok? 1 Ocak Kardeşlerim bu hafta neden yayınlanmadı? ile ilgili etiketler kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.