Kardeşlerim Kadir Yargı dizisiyle dönüyor! Avukat Ceylin'in eski aşkı oldu!

Pazar akşamlarının en çok takip edilen dizisi Yargı'da Engin'in geleceği belli oldu. Son bölümde Ceylin'in birisini öldürmesi gözleri Engin'e çevrimişti. Yeni bölümünde her şeyin netleşeceği diziye yeni bir oyuncunun transferi de duyuruldu.

Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Mehmet Yılmaz Ak ve Onur Durmaz'ın rol aldığı gerilim ve heyecan dolu Yargı dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Aynı akşam yayınlanan rakibi Teşkilat'ı her hafta geride bırakmayı başaran dizide artık bir dönem kapanıyor.  Pınar Deniz'in canlandırdığı Avukat Ceylin karakterinin eski aşkı olarak diziye katılması beklenen Kardeşlerim dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı oldu.

Yargı'nın son bölümünde Ceylin'in birisini öldürdüğü görülüyor. Bu kişinin 19 Aralık akşamı belli olacağı bilinse de herkesin Engin'in olduğunu düşünüyor. Ceylin'in Engin'i öldürmesi sonrası hikayede de büyük değişimlerin olması bekleniyor.

Kardeşlerim Kadir Yargı dizisiyle dönüyor! Avukat Ceylin'in eski aşkı oldu!

Sema Ergenekon'un senaryosunu yazdığı dizinin ilerleyişine bakılırsa Avukat Ceylin'in öldürdüğü kişinin Engin olması yüksek ihtimal. Ancak Engin'i canlandıran oyuncu Onur Durmaz'ın dizie bu kadar erken vedası izleyiciyi de şaşırtıyor.

Onur Durmaz da son instagram paylaşımında ayrılığın sinyallerini vermişti. Başarılı oyuncu, ‘Şehirler en yapay zekalı hapishanelerdir; kaçmayı aklına her gece sokup, her sabah ustalıkla silerler’ yazdı.

Halit Özgür Sarı diziye veda etti! Kardeşlerim Kadir duygusal mesajıyla  sevenlerine seslendi!

Diğer yandan Engin'ın ayrılması ile hikayede bir dönemin kapansı ve yerine başka birisinin gelmesi anlamına geliyor. İşte o isim de büyük oranda belirlenmiş durumda. ATV'nin Kardeşlerim dizisinden kısa bir süre önce ayrılan Halit Özgür Sarı'nın Yargı oyuncu kadrosuna katılması an meselesi. Gelişmelerin yakından takip edildiği transfer iddialarına yetenekli oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi.

Kardeşlerim dizisinin genç yıldızı Halit Özgür Sarı projeye dair merak  edilenleri anlattı - Yaşam Haberleri

Ancak her bölümünde heyecan ve gerilim dolu anlar yaşatan Yargı dizisine Halit Özgür Sarı'nın katılması hikayenin de bambaşka bir şekilde ilerleyeceğini gösteriyor.

Kardeşlerim Kadir Yargı dizisiyle dönüyor! Avukat Ceylin'in eski aşkı oldu! ile ilgili etiketler Pınar Deniz Yargı yargı engin onur durmaz halit özgür sarı kardeşlerim kadir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.