Kardeşlerim Harika Meğer Bu Yüzden Ayrılmış! Gözde Türker'in Yeni Projesi Ortaya çıktı

Cumartesi akşamlarının Rekortmen dizisi Kardeşlerim dizisinde Harika karakterini canlandıran Gözde Türker'in diziden ayrılığı herkesi şaşırttı. Gözde Türker'in ayrılık nedeni Merak Edilirken Oyuncunun yeni projesi ortaya çıktı.

Gözde Türker Kardeşlerim Dizisinde canlandırdığı Harika karakteriyle dikkat çekti. Ünlü oyuncu dizinin ilk bölümünden bu yana Cihan Şimşek'in oynadığı Oğulacan ile uyum yakalamıştı. Kardeşlerim 51. Bölümüyle Diziye veda eden Gözde Türker'in yeni dizisi de merak edilmeye başlandı. Kardeşlerim Harika Meğer Bu Yüzden Ayrılmış! Gözde Türker'in Yeni Projesi Ortaya Çıktı.

Kardeşlerim Harika karakteriyle milyonların dikkatini çeken Gözde Türker geçtiğimiz bölüm diziye veda etti. Bu sürpriz ayrılığın arkasında oyuncunun hamile olduğu söylentileri de vardı.

Gözde Türker'in Kardeşlerim dizisine veda etmesi sonrasu yeni projesi de merak konusu oldu. 26 yaşındaki Gözde Türker uzun süredir ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşuyordu.

Kardeşlerim Harika Meğer Bu Yüzden Ayrılmış! Gözde Türker'in Yeni Projesi Ortaya çıktı

Önümüzdeki döneme kadar dinlenme kararı alan Gözde Türker'in yeni dizisi de belli oldu. Güzel oyuncu 14 Haziran'da Türkiye'de açılacak Disney Plus platformu ile anlaşmak üzere. Bir gençlik dizisi olacak projenin bu platformada yayınlanması bekleniyor.

Kardeşlerim Harika Meğer Bu Yüzden Ayrılmış! Gözde Türker'in Yeni Projesi Ortaya çıktı ile ilgili etiketler kardeşlerim harika Gözde Türker yeni dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.