Kardeşlerim dizisinden Üç Kız Kardeş'e bomba transfer

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim'de rol alan genç oyuncu Eren Ören'in Eren Ören, Kanal D'nin sevilen yapımlarından olan Üç Kız Kardeş dizisine Mustafa Korman karakteri ile dahil oldu.

Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği Kaan karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan Eren Ören, son dönemin dikkat çeken isimleri arasında yerini aldı.

Kardeşlerim dizisine veda eden Eren Ören'in yeni projesi belli oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; İclal Aydın'ın çok satan romanından ekrana uyarlanan "Üç Kız Kardeş" dizisi geçen sezonun en çok izlenen projelerin başında gelmişti.

Kardeşlerim dizisinden Üç Kız Kardeş'e bomba transfer

Ayvalık'ta çekilen dizinin ekibine yeni sezonda çok yetenekli bir oyuncu katılıyor. Son olarak "Kardeşlerim" dizisinde Kaan rolüne hayat veren Eren Ören "Üç Kız Kardeşler" dizisinde "Mustafa Korman" rolüyle seyirci karşısına çıkacak ve bütün dengeleri değiştirecek.

Kardeşlerim dizisinden Üç Kız Kardeş'e bomba transfer - Resim : 2

Eren Ören'in çekimler öncesi bedelli askerlik yapacağı, dönüşte de sete çıkacağı öğrenildi.

Kardeşlerim dizisinden Üç Kız Kardeş'e bomba transfer - Resim : 3

Kardeşlerim dizisinden Üç Kız Kardeş'e bomba transfer ile ilgili etiketler kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.