Kardeşlerim dizisinden bir kötü haber daha geldi!

ATV'nin en beğenilen dizilerinden olan Kardeşlerim setinde koronavirüs vakalarına her gün bir yenisi ekleniyor. Dizide 3 oyuncunun daha covid-19 testi pozitif çıktı.

Cumartesi akşamları yayınlanana Kardeşlerim dizisine nazar değdi. Dizinin setinden her gün bir başka kötü haber geliyor. Dün akşam saatlerinde dizinin iki yakışıklı oyuncusu Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak'ın korona testlerinin pozitif çıktığı açıklanmıştı.

Kardeşlerim Dizisinden Bir Kötü Haber Daha Geldi

Dizinin setinde yaşanan covid-19 vakaları bitmek bilmiyor. İki oyuncusunu koronaya kaptıran proje bugün 3 oyuncusuna da veda etti. tv100’den Barış Agil’in haberine göre Celil Nalçakan, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Eren Ören koronaya yakalandı.

Dizinin başarılı oyuncularından Cihan Şimşek’in de ilk test sonucu negatif çıktı. Ancak Şimşek yeniden test oldu ve şimdi sonucu bekliyor.

Kardeşlerim dizisinden bir kötü haber daha geldi! ile ilgili etiketler ATV kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.