Kardeşlerim dizisindeki gerçekleri Onur Seyit Yaran ortaya döktü!

Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisinin hikayesi güçlü bir şekilde devam ediyor. İyi reytingler almayı sürdüren atv dizisi için şimdiden üçüncü sezonda da devam etmesine yönelik olarak izleyicilerin talepleri sosyal medyaya yansıyor. Hikayesinin devam edebilecek durumda olduğunu da söylemek gerekiyor.

Dizinin dikkat çeken çifti Asiye ve Doruk karakterleri, izleyicilere ayrı bir keyif veriyor. Onların sahnelerini özellikle izleyen, hatta Kardeşlerim dizisini sırf bu çift için takip edenlerin olduğu gerçeğini de görmek lazım.

Asiye ve Doruk karakterlerinin hikayede nasıl konumlanacağı konusunda hem Su Burcu Yazgı Coşkun hem de Onur Seyit Yaran bazı detaylar paylaştı. Dizi TV programına konuşan iki oyuncu da hikayenin nasıl devam edeceğini tam olarak kendilerinin de bilemediğini belirtiyor.

Onur Seyit Yaran’ın canlandırdığı Doruk, babası Akif’e karşı çok sert bir tutum sergiliyor. Ancak bu daha ne kadar sürecek? Oyuncu, bu konuda kuşkulu ve dikkat çeken şu sözleri söyledi: “Babadır sonuçta nereye kadar bu böyle gider. Ama çok da ağır konuştu. Herhalde Akif’in çok büyük hamleler yapıp, çocuğun gönlünü alması lazım. Ama bu nasıl olacak o konuda hiçbir fikrim yok.”

Kardeşlerim dizisindeki gerçekleri Onur Seyit Yaran ortaya döktü! 1

Asiye’nin annesiyle ilgili Akif’in sözleri hala izleyicilerin hatırladığı bir sahne… Asiye, onun sözlerine inandı mı? Su Burcu Yazgı Coşkun’a göre bu konu detaylandırılmayacak gibi duruyor. Oyuncu, “Bence Ömer ile bu konunun peşini bırakmamaları lazım” diye konuştu.

Asiye ile Doruk karakterlerinin arasına sorun olarak giren Kaan meselesi nasıl çözülecek? Kaan, Asiye’ye karşı ne hissediyor? Doruk, bu durumu kıskanıyor mu? İşte bu sorular da izleyicilerin aklını kurcalıyor.

Kardeşlerim dizisindeki gerçekleri Onur Seyit Yaran ortaya döktü! 2

Doruk’un kıskançlığı meselesi çok derin. Genç oyuncuya göre, Asiye’nin ilgi gösterdiği her şeyi Doruk kıskanıyor. Onur Seyit Yaran ise şöyle konuştu: “Bence Kaan yanlış yaptı. Etik olmayan bir durum olduğunu düşünüyorum. Göz göre göre buna devam ediyor, buna devam etme. Abinin kız arkadaşı.”

Kaan’ın Asiye’den hoşlandığını düşünen Su Burcu Yazgı Coşkun, bu durumun çok uzun sürmeyeceğini belirtti. Genç oyuncu, bu meselenin kapanması gerektiğini belirtti.

Kardeşlerim dizisindeki gerçekleri Onur Seyit Yaran ortaya döktü! ile ilgili etiketler kardeşlerim Onur Seyit Yaran
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.