Kardeşlerim dizisinde taktik savaşları! Aşk işe yaramadı, dram geri döndü!

ATV dizisi Kardeşlerim son günlerin en popüler dizisi haline geldi. Geçtiğimiz kış aylarından bu yana izlenme rekorları kıran dizi aslına geri döndü. Bu sezon aşk ilişkilerinden verim alamayan Kardeşlerim, Kadir ve Melisa'nın ayrılığı ile dram severlere ilaç gibi geldi.

Kardeşlerim dizisi ilk başlarda anne ve babasını kaybetmiş 4 kardeşin dramını izleyiciye sunmuş ve müthiş bir geri dönül almıştı. Reytinglerde de bu durum fazlasıyla belli oluyordu. Gecekonduda yaşam savaşı veren kardeşlerin çevresi de kötü insanlarla doluydu.

Kadir, Emel, Asiye ve Ömer Eren kardeşler zamanlar güçlüklerle baş etmeyi öğrenmiş hayatlarını rayına oturtumuştu. Dizinin yeni sezonu daha çok aşk ilişkileri ile doldu. Kötülerle iyilerin aşk ilişkileri izleyicinin de tepkisine neden oldu. Öyle ki sosyal medyada konuyla ilgili paylaşımlar yapılmış eski dram dolu sahnelerin geri dönmesi istenmişti.

26. Bölüm Foto Galeri - Son dakika Kardeşlerim haberleri, fotoğrafları - ATV

Yeni sezon Kardeşlerim dizisi için artık bir liseli aşka dönüştü. Bugüne kadar gözyaşı ve dram ile reytingleri elinde tutan dizi artık liseli gençlerin aşk ilişkilerinin anlatıldığı bir yapım haline geldi. Hal böyle olunca izleyici de tepkisini ortaya koyarak izlememe başladı. Düşen reytinglere ise Kadir'i öldürerek ve Melisa'yı diziden ayrırarak çare bulmaya çalışan yapımcı istediğini elde etti.

Kardeşlerim'in Kadir'i Halit Özgür Sarı diziden ayrılıyor mu? Hayranları  ayaklandı

Kardeşlerim Kadir'in ölümü sonrası geriye kalan 3 kardeşi çok zor günler bekliyor. Zira ailenin en büyük kardeşi olan Kadir, kardeşlerini koruyup kollayan bir ağabeydi. Ancak Kadir'in ölüm sahneleri ile birlikte Kardeşlerim dizisi eski günlerine geri dönerek dram severlere ilaç gibi geldi. Ancak bu olayların bir taktik olup olmadığı hakkında soru işaretleri hala çözülmüş değil.

Kardeşlerim dizisinin serüverni ATV ekranlarında devam ediyor.

Kardeşlerim dizisinde taktik savaşları! Aşk işe yaramadı, dram geri döndü! ile ilgili etiketler ATV kardeşlerim kardeşlerim dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.