Kardeşlerim Dizisinde Sürpriz Son! Okulun Dönem Sonu Partisinde Korkulan Oluyor!

Her Cumartesi akşamı reyting rekorları kıran Kardeşlerim dizisi yeni bölümüyle de yine heyecan dolu anlar yaşatıyor. Dizinin yeni bölümünde gerçekleşecek okulun dönem sonu partisinde korkulan oluyor. Kardeşlerim Dizisinde Sürpriz Son! Okulun Dönem Sonu Partisinde Korkulan Oluyor! İşte Kardeşlerim 38. bölüm bilgileri...

Kardeşlerim dizisi yeni bölümü yine efsane geliyor. 50 ülkede gösterilen dizi son olarak İspanya'da gösterime girdi. Reytingleri bir dönem düşen ancak sonradan toparlayan Kardeşlerim'in yeni bölümünde okulun dönem sonu partisi var. Ancak partide korkulan oluyor. Kardeşlerim Dizisinde Sürpriz Son! Okulun Dönem Sonu Partisinde Korkulan Oluyor!

Başrollerini Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Celil Nalçakan ve Fadik Sevin Atasoy yer alıyor. Ancak 5 Şubat Cumartesi ekrana gelecek 38. bölümde izleyiciyi sürpriz bekliyor.

Kardeşlerim Dizisinde Sürpriz Son! Okulun Dönem Sonu Partisinde Korkulan Oluyor!

Dönem Sonu Partisinde Korkulan Oluyor!

Eren ailesi fertleri, hafızasını kaybeden Şengül’e kim olduğunu hatırlatmaya çalışırken, bir yandan da evi geçindirebilmek için çareler ararlar. Suzan’daki sürpriz değişim, Akif’in gerilmesine neden olurken, Resul ile Ayla cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanır.

Kardeşlerim Dizisinde Sürpriz Son! Okulun Dönem Sonu Partisinde Korkulan Oluyor! - Resim : 2

Yeni bir işe başlayan Ömer, üzüleceği bir durumla karşılaşırken; herkes için gittikçe büyük bir tehdit haline gelen Tolga, Cemile’yi yeni kararlar almak durumunda bırakır. Okulun dönem sonu partisinde ise, tüm çocukları korku dolu bir gece beklemektedir.

 

Kardeşlerim Dizisinde Sürpriz Son! Okulun Dönem Sonu Partisinde Korkulan Oluyor! ile ilgili etiketler kardeşlerim sürpriz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.