Kardeşlerim Dizisinde Şengül Her Şeyi Hatırladı! Akif'in Gerçek Yüzü Ortaya Çıkıyor!

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Kardeşlerim yeni haftada birçok düğümü çözüyor. Şengül'ün hafızasını yitirmesiyle ipliği pazara çıkan Akif yine dört ayak üzerine mi düşüyor? Öte yandan Aybike ve Berk arasında aylar sonra gelen öpücük herkesi mutlu etti. İşte Kardeşlerim yeni bölüm detayları...

Kardeşlerim dizisi gösterildiği tüm ülkelerde reytingleri kendine çekmesini biliyor. Cumartesi akşamları da Türkiye'de en çok izlenen dizi yeni gelişmelerle yine izleyicisine heyecanlı ve bol dramlı anlar yaşatacak. Son dönemde gençlik dizisine döndüğü için eleştiriler alan dizi 38. bölümüyle yine merak uyandırdı.

Şengül Akif'in Ne Yaptığını Hatırlıyor!

Dizide Celil Nalçakan'ın hayat verdiği Akif'in işlediği cinayetler hafızasını yitiren Şengül'le birlikte ortaya çıkıyor. Akif'in katil olduğunun anlaşılmasıyla birlikte Kardeşlerim dizisinde neler değişecek?

Kardeşlerim Dizisinde Şengül Her Şeyi Hatırladı! Akif'in Gerçek Yüzü Ortaya Çıkıyor!

Aybike ve Berk Arasında Aylar Sonra Gelen Öpücük!

Kardeşlerim dizisinin merakla takip edilen aşıkları Aybike ve Berk arasında da yüzleri güldürecek gelişmeler yaşanıyor. Dizinin 39. bölüm fragmanında Aybike ve Berk'in aylar sonra öpüşmesi takipçilerinin de yüzlerini güldürdü.

Merakla takip edilen hikayesi ile Kardeşlerim 39. bölüm gelecek Cumartesi ATV ekranlarında olacak.

Kardeşlerim Dizisinde Şengül Her Şeyi Hatırladı! Akif'in Gerçek Yüzü Ortaya Çıkıyor! ile ilgili etiketler kardeşlerim şengül Akif yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.