Kardeşlerim Dizisinde Oğulcan Harika'nın Gerçek Yüzünü Nihayet Görüyor!

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Kardeşlerim dizisi 42. bölümüyle birçok olayı açığa çıkarıyor. Oğulcan, sevgisini haketmeyen ve eski haline dönen Harika'nın gerçek yüzünü görüyor. Öte yandan Doruk'un Özge'ye olan ilgisi karşısında Asiye'nin neler yapacağı da merak konusu... Peki Kardeşlerim 42. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Kardeşlerim 42. bölümüyle birlikte Oğulcan ve Harika arasındaki gerçekler ortaya çıkıyor. Eski haline dönen Harika'ya gerçekleri söyleyen Oğulcan'ın, "Sen parayı benden daha çok seviyorsun, Rüya gibiydi şimdi o rüyanın bitme vakti geldi" sözleri yeni bölüme damga vuruyor. Kardeşlerim Dizisinde Oğulcan Harika'nın Gerçek Yüzünü Nihayet Görüyor!

Oğulcan'ın Harika'nın gerçek yüzünü görmesi Kardeşlerim dizisinin 42. bölümünün en dikkat çeken sahnesi oldu. Bir süredir aldatıldığını fark etmeyen Oğulcan ile Harika arasında neler olacak?

Kardeşlerim Dizisinde Oğulcan Harika'nın Gerçek Yüzünü Nihayet Görüyor!

Oğulcan Harika'nın Gerçek Yüzünü Görüyor

Kardeşlerim dizisinin sevilen ikilisi Oğulcan ve Harika arasındaki ilişki yeni bölümde bir başka boyuta taşınıyor. Harika hakkında gerçekleri gören ve bunu kendisine de söyleyen Oğulcan, Harika ile barışacak mı?

Kardeşlerim 42. bölümü Cumartesi akşamı ATV ekranlarında olacak.

Kardeşlerim Dizisinde Oğulcan Harika'nın Gerçek Yüzünü Nihayet Görüyor! ile ilgili etiketler kardeşlerim Oğulcan harika
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.