Kardeşlerim dizisinde Külotlu çorap skandalı! Asiye ve Aybike'ye olay sözler! Şikayet yağdı!

ATV ekranlarında yayınlandığı günden bu yana ilgi çeken Kardeşlerim dizisi kısa sürede hatırı sayılır bir izleyici kitleis yakaladı. Ancak dizide Asiye ve Aybike'nin giydiği külotlu çoraplar kriz yarattı.

Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete ve Ahu Yağtu gibi oyuncuları kadrosunda barındıran ATV dizisi Kardeşlerim'de koca okulda sadece iki öğrenciye külotlu çorap giydirilmesi sosyal medyada tepki yarattı.

Reytinglerde istediği başarıyı yakalayan dizi yeni sezon hazırlıklarına da tam gaz devam ediyor. Külotlu çorap ile bu başarı ise gölgelendi. Fakir ve dar gelirli bir ailede yaşayan Asiye ve Aybike kardeşlerin külotlu çorap giyip diğer zengin aile çocuklarına külotlu çorap giydirilmemesi dizinin takipçlerinin tepkisini çekti.

ATV Kardeşlerim dizisi ile ilgili kararını verdi; Yeni sezonda eski  oyuncular yok - F5Haber

Bağımsız TV yorumcusu Deniz Tural'ın, kendisine gelen şikayeti dizinin yapımcılarına iletmesi sonucu kriz patlak verdi.

Tural, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

“Sevgili @ngmediatv ve #Kardeşlerim ekibine bir mesajım var dizinin sevenlerinin ricasıyla. Asiye karakterinin kıyafetleriyle alakalı bir değişim yaşanması isteniyor. Okul formasının bedenine uygun bir şekilde olması ilk koşul. Daha özenli giydirilmesi isteniyor. Teşekkürler.”

KARDEŞLERİM HAYRANLARINDAN YÜZLERCE PAYLAŞIM!

Bu paylaşım üzerine yapılan yorumlarda izleyicinin Asiye ve Aybike’nin külotlu çoraplarından ne kadar rahatsız olduğu ortaya çıktı.

Bir izleyici yorumunda “Fakirler külotlu çorap giyer algısı midemi bulandırıyor gerçekten koca okulda bi onlar giyiyor benim bildiğim ilk okulda giyerdik biz onu çok saçma gerçekten lütfen bi el atılsın ksnkdndkdj @ngmediatv @nazlihepturk” diye yazdı.

Bir izleyici ise tepkisini şu sözlerle paylaştı: “Okul etegide gittikce uzuyo yakında yere değecek tamam Asiye fakir anladık ama rahibe değil. Lütfen artık bu konuda aylardır çabalıyoruz daha da yormayın @ngmediatv”

6

Kardeşlerim dizisinde Külotlu çorap skandalı! Asiye ve Aybike'ye olay sözler! Şikayet yağdı! ile ilgili etiketler ATV kardeşlerim asiye aybike
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.