Kardeşlerim dizisinde Kadir'in ölümü sonrası alınan karar belli oldu!

Geçtiğimiz kış sezonunda yayın hayatına başlayan ATV dizisi Kardeşlerim her Cumartesi izleyicisini şaşırtmaya devam ediyor. Heyecan dozajının giderek arttığı son bölümde Kadir'in ölüm haberi verildi.

Kardeşlerim dizisi yeni sezonuyla da heyecan yaratmaya devam ediyor. Anne ve babasını kaybettikten sonra yaşam savaşı veren dört kardeşin hikayesini anlatan dizide özellikle genç oyuncuların performansları çok konuşuluyor. Her hafta sonu hayran kitlesini etkilemeyi başaran dizi sosyal medyadan da oldukça iyi etkileşim alıyor.

Anne ve babasının ölümüne sebep olan kişinin Akif olduğunu öğrenen Kadir'in kaza geçirdiği ve öldüğü haberi dizinin yeni bölüm fragmanında en çok dikkat çeken ayrıntı oldu. Açıkcası izleyici de en çok bu habere tepki gösterdi. O kadar ki Kadir olmadan diziyi izlemeyi bırakacağını söyleyen binlerce kişi tepkilerini sosyal medyadan dile getirdi.

Kadir kardeşine yapılanların bedelini ağır ödetecek! İşte Kardeşlerim 16.  bölümde yaşanacak olaylar… - Galeri - Takvim

Kardeşlerim Kadir'in ölüm haberine sinirlenen bir kullanıcı, "Başrol oyuncusu ölür mü hiç? Bu kadar saçma bir şey olamaz" diyerek tepki gösterdi. Dikkatli bir başka kullanıcı ise yeni bölüm fragmanında Kadir'i ceketinden tanıdığını ifade etti. Fragmanı ilgi çekici yapmak için böyle gösterdiklerini düşünenenlerin sayısı da hiç az değil.

Halit Özgür Sarı kimdir? Kardeşlerim dizisinin Kadir'i kimdir? Sevgilisi  kim?

Kardeşlerim Kadir'in ölüm haberi dizinin hayranlarını şoke etti. Ancak Kadir'in gerçekten ölüp ölmediği gelecek hafta belli olacak.

Kardeşlerim dizisinde Kadir'in ölümü sonrası alınan karar belli oldu! ile ilgili etiketler ATV kardeşlerim kardeşlerim kadir öldü mü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.