Kardeşlerim Dizisinde Harika Oğulcan'ı Bırakıp Emir'le Birlikte Oluyor! Sürpriz gelişme

Cumartesi Akşamlarının En çok izlenen dizisi Kardeşlerim yeni bölümüyle de heyecana neden oluyor. Harika'nın Oğulcan ile ilişkisini bitirip Emir ile birlikte olmaya başlayacağının sinyalleri verildi. İşte Kardeşlerim 40. bölüm 2. fragmanı...

Kardeşlerim 40. Bölümüyle Sürpriz bir gelişmeye imza atıyor. ATV'nin Cumartesi akşamlarına damga vuran dizisinin yeni bölümünde Harika Oğulcan'ı adeta harcıyor. Harika'nın eski günlerine döneceğnin işareti verilen dizinin yeni bölümünde Geçtiğimiz hafta çıkan yangını da Tolga'nın başlattığı kesinleşti.

Harika Oğulcan'ı Bırakıp Emir İle Birlikte Oluyor!

Kardeşlerim senaristinin dizinin 40. bölümüne adit sürprizi var. Geçtiğimiz hafta okulda çıkan yangını Tolga'nın başlattığı kesinleşti. Ancak Harika'nın eski günlerine dönüp Oğulcan'dan ayrılacağına dair işaretler de verildi.

Kardeşlerim 40. bölümü Cumartesi akşamı ATV'de olacak

Kardeşlerim Dizisinde Harika Oğulcan'ı Bırakıp Emir'le Birlikte Oluyor! Sürpriz gelişme ile ilgili etiketler kardeşlerim fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.