Kardeşlerim Dizisinde Doruk Özge'ye Fena Çarpılıyor! Dizide Flaş Veda Bu Hafta Yaşanıyor!

Rekortmen dizi Kardeşlerim 51. bölümünde Doruk ve Özge arasında aşk alevleniyor. Özge'den gerçeği öğreni kızları kurtarmayı planlayan Doruk fena çarpılacak. Öte yandan Kardeşlerim yeni bölümünde flaş veda yaşnıyor. Detaylar haberimizde...

Kardeşlerim Doruk hiç planlamadığı bir şekilde Özge'ye çarpılıyor. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Kardeşlerim dizisiyle ilgili gelişmeleri araştırdık. Kardeşlerim 51. bölümünde yaşanacak şok bir veda ise izleyiciyi hayal kırıklığına uğratmaya hazırlanıyor. Kardeşlerim Dizisinde Doruk Özge'ye Fena Çarpılıyor! Dizide Flaş Veda Bu Hafta Yaşanıyor!

Doruk ve Özge aşkının filizlenmesi Kardeşlerim dizisi izleyenlerini hayal kırıklığma uğratıyor. Kızları kurtarmak için Özge ile flörtleşmeye başlayan Doruk, hiç beklemediği bir aşkın ortasında bulacak kendini. Su Burcu Yazgı Coşkun'un oynadığı Asiye ise bu durumdan nasıl etkilenecek hep birlikte göreceğiz.

Kardeşlerim Dizisinde Doruk Özge'ye Fena Çarpılıyor! Dizide Flaş Veda Bu Hafta Yaşanıyor!

Kardeşlerim Dizisinde Flaş Veda Bu Hafta Yaşanıyor!

Asiye ve Doruk aşkınının sonu bu hafta gelebilir. Kardeşlerim dizisinde kızları kurtarmak için planlar yapan Doruk (Onur Seyit Yaran) sevgilisini kaybedebilir.

Öte yandan Celil Nalçakan'ın hayat verdiği Akif Kardeşlerim dizisine bu hafta veda ediyor. Yaşanan gelişmelerle birlikte Akif, uzun süredir diziden ayrılmanın eşiğindeydi. Ancak setten gelen son haberleri araştırdığımızda çıkan sonuç Celil Nalçakan'ın Kardeşlerim dizisine veda edeceği yönünde.

Kardeşlerim 51. bölümü Cumartesi akşamı ATV ekranlarında olacak.

 

 

Kardeşlerim Dizisinde Doruk Özge'ye Fena Çarpılıyor! Dizide Flaş Veda Bu Hafta Yaşanıyor! ile ilgili etiketler Celil Nalçakan kardeşlerim kardeşlerim doruk Onur Seyit Yaran lizge cömert kardeşlerim akif veda
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.