Kardeşlerim Dizisinde Asiye ve Özge Kapışması Başlıyor! Doruk Asiye'yi Kıskandırıyor!

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Kardeşlerim 43. bölümüyle yine heyecan ve gerilime neden oluyor. Doruk ve Asiye aşkına Özge'nin de dahil olması izleyiciyi çiileden çıkarttı ancak bu ikili arasında istenen oluyor. Özge'nin ukala tavırlarına karşılık Asiye'den beklenen hemle geliyor. Peki Kardeşlerim 43. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Kardeşlerim 43. bölümde neler olacak sorusuna yanıtı sevilen karakter Asiye veriyor diyebiliriz. Cumartesi akşamlarının en çok izlenenen dizisi Kardeşlerim'in yeni bölümünde Doruk ile arasına girmeye çalışan Özge'ye haddini bildiren Asiye aşkına sahip çıkıyor. Kardeşlerim Dizisinde Asiye ve Özge Kapışması Başlıyor! Doruk Asiye'yi Kıskandırıyor!

Asiye ve Özge kapışmasının başladığı Kardeşlerim dizisinde bir süredir Doruk'un peşinde olan ve ukala tavırlarıyla izleyicinin de tepkisini çeken Özge, son durağa geliyor. Doruk ve Asiye aşkına dahil olmaya çalışan Kaan ve Özge'nin neler yapabileceği ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak.

Kardeşlerim Dizisinde Asiye ve Özge Kapışması Başlıyor! Doruk Asiye'yi Kıskandırıyor!

Asiye Özge'ye Haddini Bildiriyor

Doruk'un Asiye'yi kıskandırma çabalarına girmesine sinirlenen Kardeşlerim izleyicisi öte yandan Ömer'in başıına gelenlere de üzülmeye devam ediyor. 100 bin TL'lik çantayı okulda kaybeden Ömer, tefecinin hedefinde. Parayı alan Harika ne yapacak?

Kardeşlerim 43. bölümü Cumartesi akşamı ATV ekranlarında olacak.

Kardeşlerim Dizisinde Asiye ve Özge Kapışması Başlıyor! Doruk Asiye'yi Kıskandırıyor! ile ilgili etiketler kardeşlerim asiye özge doruk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.