Kardeşlerim Dizisinde Akif Oğlu Kaan'ı Gözden Çıkarttı! Eren Ören Önemli Mesaj Verdi

Kardeşlerim dizisiyle şöhreti yakalayan bir başka oyuncu da Eren Ören oldu. Genç oyuncu dizide Akif'in oğlu Kaan karakteriyle iyi iş çıkarmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Eren Ören, dizinin gelecek bölümlerine dair işareti verdi.

Kardeşlerim Kaan karakteri dizinin izleyenlerinin son bölümlerde dikkat çektiği isimlerden. Daha önce Kırmızı Oda dizisinde de yer alan oyuncu asıl popülerliği ATV dizisi ile yakaladı. Son bölümlerde babası Akif ile iletişim sorununu aşan Kaan için oyuncu Eren Ören gelecekte neler olacağını açıkladı. 

Kardeşlerim gelecek haftadan yine bir baba-oğul dramına sahne olabilir. Akif ile Kaan arasındaki problem Akif'in Kaan'ı gözden çıkarmasına neden olabilir. Dizinin izleyenlerini bir kez daha Akif'ten nefret ettirecek gelişmeyi Eren Ören açıkladı. 

Kardeşlerim Dizisinde Akif Oğlu Kaan'ı Gözden Çıkarttı! Eren Ören Önemli Mesaj Verdi

"İlk Kurban Kaan Olabilir"

Eren Ören, 'Kaan için durum gayet iyi. Babası Akif ile iletişim sorunları yaşasa da son bölümlerde artık onu kabullendi" dedi. Kardeşlerim'deki Kaan karakterinin iyi kalpli, saf olması dizinin izleyenlerini de memnun etti. Herkes Kaan'ı görmekten memnun. Ancak gelecek bölümlerde bir sürpriz var.

Başarılı oyuncu, aslında Kaan'ın babası Akif'in benzeri olduğunu dile getirdi. Ancak Akif, gelecek bölümlerde Kaan'ı gözden çıkarıyor. Eren Ören’in bu tahmini tutar mı bilinmez ama Akif ile Kaan’ın durumunun hikayede çok farklı bir noktaya gidebileceğine işaret ediyor.

Kardeşlerim Dizisinde Akif Oğlu Kaan'ı Gözden Çıkarttı! Eren Ören Önemli Mesaj Verdi ile ilgili etiketler kardeşlerim kaan eren ören kardeşlerim akif
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.