Kardeşlerim Dizisi Üçüncü Sezon Sürprizi! Harika Geri Dönüyor! Müjdeli Haber Geldi

Cumartesi akşamlarının rekortmen dizisi Kardeşlerim 60. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevgi Teyze'nin geri döndüğü dizide Ömer'in eski haline dönmesi izleyiciye sürpriz yaptı. Heyecan verici anların yaşandığı Kardeşlerim son bölüm sonrası gelecek haftanın ipuçları verildi. İşte Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı...

Asiye ve Doruk, Süsen ve Ömer'in aşklarının konuşulduğu Kardeşlerim dizisinin yeni bölümlerinde izleyiciyi şoke edecek. ATV'nin sevilen dizisi bu Cumartesi de takipçilerine heyecanlı anlar yaşattı. Geçtiğimiz sezon diziden ayrılan Kardeşlerim Harika'nın dizinin yeni sezon bölümlerinde olabileceği iddia edildi. Kardeşlerim Dizisi Üçüncü Sezon Sürprizi! Harika Geri Dönüyor! Müjdeli Haber Geldi.

Gözde Türker'in canlandırdığı Kardeşlerim Harika karakteri geçtiğimiz sezon finali öncesi diziden ayrılmıştı. Hamile olduğu gerekçesiyle diziden ayrılan Gözde Türker'in ayrılığı pek çok kişiyi üzmüştü. Dizinin yeni sezonun başlaması sonrası ise umut vaad eden bir haber geldi.

KARDEŞLERİM HARİKA DÖNÜYOR MU?

Kardeşlerim 60. bölüm fragmanı yayınlandı. Diziye geçtiğimiz sezon katılan Sevgi Teyze'nin geri dönüşü Asiye ve Ömer için tam bir sürpriz oldu. Öte yandan Tolga'nın yeni fragmanda yer almaması tepki çekti.

Kardeşlerim Harika karakterinin diziye geri dönmesi kulislerde konuşuluyor. Sosyal medyada da bunu dile getiren hayranları, kanal yönetiminie ve senariste seslenerek Gözde Türker'i ikna etmeleri gerektiği paylaşıldı.

Kardeşlerim 60. bölüm gelecek Cumartesi ATV'de olacak.

Kardeşlerim Dizisi Üçüncü Sezon Sürprizi! Harika Geri Dönüyor! Müjdeli Haber Geldi ile ilgili etiketler kardeşlerim harika kardeşlerim yeni bolüm fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.