Kardeşlerim Dizisi Sevgililer Günü Sürprizi Yaptı! Asiye ve Doruk Barışıyor!

Kardeşlerim dizisi izleyenlerine Sevgililer Günü sürprizi yaptı. Dizinin iki aşığı Asiye ve Doruk yeni bölümde barışıyor. İşte Kardeşlerim 39. bölüm fragmanı...

Her Cumartesi akşamı reyting rekorları kıran dizi Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı ile izleyenlerine sürpriz yaptı. Uzun süredir birleşmesi beklenen Asiye ve Doruk çifti nihayet barışıyor. Geçtiğimiz hafta okulun dönem sonu partisinde yangında mahsur kalan Asiye'yi Doruk'un kurtardığı belli oldu.

Kardeşlerim'den Sevgililer Günü Sürprizi!

Kardeşlerim dizisinin şüphesiz en beğenilen çifti Asiye ve Doruk çifti oldu. Sezon başından bu yana ayrı olan ve birleşmelerinin dört gözle beklendiği çift nihayet birbirine kavuşuyor.

Kardeşlerim Dizisi Sevgililer Günü Sürprizi Yaptı! Asiye ve Doruk Barışıyor!

Su Burcu Yazgın ve Onur Seyit Yaran'ın canlandırdığı Asiye ve Doruk karakterleri Kardeşlerim 39. bölümünde Sevgililer Günü süprizi yapıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Oğulcan'ın, 'Bir psikopat yetmiyordu 4 tane oldu' sözleri damga vurdu.

Kardeşlerim 39. bölümü Cumartesi akşamı ATV ekranlarında olacak.

 

Kardeşlerim Dizisi Sevgililer Günü Sürprizi Yaptı! Asiye ve Doruk Barışıyor! ile ilgili etiketler kardeşlerim asiye doruk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.