Kardeşler Üç Kuruş'ta! Üç Kuruş bölüm sonunda yaptığı sürprizle şaşırttı!

Show TV'nin sevilen dizisi Üç Kuruş 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin resmi twitter hesabından duyurulan sürpriz izleyenleri şaşırttı.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade'nin başrollerinde olduğu Üç Kuruş 13 Aralık akşamı 7. bölümü ile ekrana geldi. Her Pazartesi akşamı reytinglerde zirvede yer alan ve sosyal medya etkileşimleri de epey yüksek olan Üç Kuruş'ta bölüm sonunda verilen sürpriz izleyenleri şaşırttı.

Üç Kuruş'un resmi twitter hesabından yapılan bölüm sonu sürprizini görenler şaşkınlığa uğradı. Türk televizyonlarında ilk kez Üç Kuruş'un yaptığı sürprizde oyuncuların kardeşleri ile olan fotoğraflarına yer verildi.

Kardeşler Üç Kuruş'ta! Üç Kuruş bölüm sonunda yaptığı sürprizle şaşırttı!

Yeni bölüm sonunda bir kolaj şeklinde yer verilen Üç Kuruş oyuncularının kardeşleriyle olan fotoğrafları izleyenleri de memnun etti. Dizinin takipçilerinin de sosyal medyada #kardeşim etiketiyle paylaştıkları kardeş fotoğraflarına yer verildi.

İşte Üç Kuruş 7. bölüm sonu yapılan sürpriz...

 

 

 

Kardeşler Üç Kuruş'ta! Üç Kuruş bölüm sonunda yaptığı sürprizle şaşırttı! ile ilgili etiketler Show TV Üç Kuruş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.