Kardeş Çocukları 8.bölüm izle! Umay ile Cemal arasında savaş büyüyor! Kardeş Çocukları 9.bölüm fragmanı izle!

Kardeş Çocukları 8.bölüm izle! Star TV'nin merakla takip edilen dizisi Kardeş Çocukları nefes kesecek yeni bölümüyle saat 20:00'da ekranlara gelecek. Umay'ın, Cemal'i devre dışı bırakma planı işe yaramıyor.Sonunda beklenen oluyor ve Ümran ile Cemal karşı karşıya geliyor.Ümran, Yıldırım'ı yanında olan Kevser konusunda uyarıyor.İşte Kardeş Çocukları 8.bölüm izle! Son bölüm HD izle! Umay ile Cemal arasında savaş büyüyor! Kardeş Çocukları 9.bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Kardeş Çocukları 8.bölüm izle! Ekranların merakla takip edilen dizisi Kardeş Çocukları yeni bölümünde dikkat çekecek gelişmeler ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.Hayat ile Volakn arasında aşk kıvılcımları izleyicilerin gözünden kaçmıyor.Ümran kızını çevresinden olacaklardan korumak için uğraş versede Umay,Hayat'ı annesine karşı doldurmaya devam ediyor.Cemal'in kardeşi olan Kevser'in Yıldırım'ın yanında olmasından kuşkulanan Ümran onu bu durum karşısında uyarıyor.Hayal sevdiği adamın gözlerinin önünde başkasına aşık olmasını üzüntüyle izliyor.İşte Kardeş Çocukları 8.bölüm izle! Umay ile Cemal arasında savaş büyüyor! Kardeş Çocukları 9.bölüm fragmanı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ…

Hayat, Volkan ve Hayal dışarı çıkıyorlar. Hayat alkolü fazla kaçırıyor ve Volkan onu toparlamaya çalışarak eve götürüyor. Aynı gece Yıldırım da annesi ile Umay'ların evine gidiyor. Umay arabadan sarhoş şekilde iniyor.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 8.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Ümran kızının o halini görünce o da eve koşuyor. Hayat kapıdan girer girmez sarhoşluğu yüzünden herkes tarafından fark ediliyor. Hayat'düşman kardeşler nerede' diyerek içeri giriyor. Bu sırada Ümran arkasından gelerek kızına engel olmak istiyor. Umay durumu kurtarmak için yapabileceği bir şey olmadığı için çaresizlik içinde Hayat'ı izliyor. Yere düşen Hayat, emekleyerek Yıldırım'ın önüne kadar geliyor. Kedi taklidi yapan Hayat, annesine kediyi aradığını söylüyor. Yıldırım'ın önünde duran Hayat aradığı kara kediyi bulduğunu söylüyor. Herkesin şaşkın bakışları arasında Yıldırım'a kara kedi diyen Hayat odasına götürülüyor.

Kardeş Çocukları 8.bölüm izle! Umay ile Cemal arasında savaş büyüyor! Kardeş Çocukları 9.bölüm fragmanı izle!

ÜMRAN UMAY'I TEHDİT EDİYOR

Hayat, Ümran'a isyan ederek hayattaki tüm hatalarının sebebi olduğunu söylüyor. Ağlayarak annesine olan öfkesini kusan Hayat, Ümran'I mahvediyor. Ümran kızını Umay'ın doldurduğunu düşünüyor ve Umay ile konuşarak ‘eğer kızımı bile isteye bana düşman ettiysen kork benden' diyor.

ÜMRAN, CEMAL İLE İLGİLİ GERÇEKLERİN PEŞİNDE

Cemal, kardeşini kullanarak tehlikeli bir oyun oynuyor. Hayat'ın karşısına çıkmaktan da korkmayan Cemal, Ümran'ın gerçeklerin peşine düşmesine sebep oluyor. Ümran, kocasının mezarının açılmasını talep ediyor.

VOLKAN İLE HAYAT ARASINDA GERGİNLİK

Hayat ve geçmişi bir de Yıldırım'dan dinleyen Volkan, Umay yüzünden bir kez daha karşı karşıya geliyor. Ancak bu karşı karşıya gelişler onları birbirlerine çekmeye de devam ediyor. Volkan, Hayat'ın onu kıskandığını anlayarak Hayat'a daha da yakınlaşıyor.

UMAY CEMAL'İ YOK ETMEYE KARARLI

Yıldırım ve Umay ise hiç beklemedikleri bir sınav veriyorlar. Umay, Cemal'I bir iğne ile yok etmeye karar veriyor. Durumun farkında varan Yıldırım hemen harekete geçiyor.

HAYAT HERKESİ DAĞITIYOR

Volkan, Yıldırım'ı yolcu ederken neden Hayat'ın ona kara kedi dediğini bildiğini söylüyor. Ayrıca ‘neden o iki kadının yanı başındasın' diyerek de durumu anlamaya çalışıyor. Herkes gittikten sonra Reşat, Umay'a hesap sorarak ‘o kız ne ima etti'diyor. Hayat'ın sözleri Yıldırım'ı geçmişle ilgili ağır bir yüzleşmeye sürüklüyor. Umay daha durumu atlamamışken ikinci şoku Reşat'ın sözü ile yaşıyor. Reşat, Umay'a bu evliliğin bittiğini söylüyor. Reşat, Umay'ın Yıldırım'la ilgili bir şeyler sakladığından emin.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ…

Hayat, annesi ile teyzesi arasında geçmiş de neler yaşandığını merak ediyor. Umay, Hayal'e gerçekleri anlatacağına söz veriyor. Hayat ve Umay geçmişten konuşuyorlar ama Umay gerçek hikayeyi anlatmıyor. Ümran ile yaşadıklarını çarpıtarak Hayal'i bir yalana inandırıyor. Umay, ‘Senin annen kardeşine ihanet etti, Yıldırım ile ben birbirimize aşıktık. Annen bir gecede onu benden aldı' diyor. Hayal duydukları karşısında büyük bir şok yaşıyor. Annesine olan öfkesi daha da artıyor. Umay'a ‘ben annemi nasıl affedeceğim' derken Umay bir de onu teselli ediyor.

YILDIRIM: ONUN ADINI HAYAT KOYMUŞSUN

Yıldırım ile Ümran kovalamaca sonrası konuşmaya başlıyorlar. Yıldırım geç kaldığı için özür diliyor. Ümran gurundan vazgeçmeyerek aşk evliliği yaptığını söylüyor. Yıldırım da evlendiği gün orada olduğunu söylüyor. Bu iki eski aşığın konuşmasını duyan bir de davetsiz misafir var. Ümran'ın Yıldırım'dan kaçarken yere saçtığı eşyaları gören Volkan istemeden de olsa konuşulanlara kulak misafiri oluyor. İki kız kardeşin gerçek hikayesine kulak misafiri olan Volkan, Yıldırım'ın Ümran'ı Umay ile aldattığını öğreniyor. Bu sırada Yıldırım, Ümran'la konuşmasındaki cesareti Hayat'tan aldığını söylüyor. ‘Onun adını Hayat koymuşsun' diyerek geçmişi unutmadığını ima ediyor. Ümran, Yıldırım'a kapıyı göstererek ondan ve kızımdan da uzak durmasını istiyor.

 CEMAL, ÜMRAN'IN PEŞİNDE

Ümran, pazarda bir şeyler satarak geçimini sağlamaya çalışıyor. Ümran'a saplantılı olan Cemal ise onu İstanbul'a kadar takip ediyor. Pazarda uzaktan Ümran'ı izleyen Cemal, Ümran'ın dikkatinden kaçmıyor. Cemal'i görünce afallayan Ümran korku içinde o tarafa doğru gidiyor ve bu sırada Yıldırım ile karşılaşıyor. Ümran gibi Umay da bir kez daha Cemal ile sınanıyor. Cemal'in alnına silah dayıyor. Cemal, Ümran'ın hayalinden başka kaybedeceği bir şey olmadığını söylüyor. Ayrıca Umay'ın kaybedeceklerini sıralıyor.

HAYAL İLE HAYAT KARŞI KARŞIYA

Volkan ile Hayat arasındaki yakınlaşma giderek ilerliyor. Bu çekimden rahatsız olan Hayal artık buna bir dur demek istiyor. Hayal ve Hayat ilk kez Volkan yüzünden karşı karşıya geliyor.

YILDIRIM'IN AİLESİ GELİYOR

Yıldırım, Ümran'dan vazgeçmemekte kararlı. Bu sırada ailesinin Amerikan'dan dönüşü ile hiç beklenmedik şeyler yaşanıyor. Sadece Ümran ile Umay için değil Hayal ve Hayat için de sarsıcı sonuçlara neden oluyor.

Diziye yönelik önemli bir itiraz var…

Umar konusunda bazı sıkıntılar var. Umay’ın gerçeği anlatmasa bile Hayat’a bu kadar büyük yalan söyleyeceğini izleyici hiç tahmin etmemişti! Umay, aslında ablasının büyük aşkı olan Yıldırım’la bir şekilde birlikte olmuş, ablasının sevgilisini elinden almakla kalmayıp, hamile kaldığında çocuğu doğurup bırakıp gitmişti.

Ümran, yaşadığı aşk ve ihanet acısına karşın bebeği sahiplenmiş, kendi kızı gibi büyütmüştü.

Teyzesi sandığı annesinin yalanlarıyla bir kez daha yıkılan Hayat, kendisine kızı gibi bakan ve annesi bildiği Ümran’a şimdi nefretle bakmaya başlayacak!

Umay’ın olayları çarpıtıp, aslında Yıldırım’a kendisinin aşık olduğu ve ablasının ona ihanet ettiği yalanına inanan Hayat, büyük bir yalanın ortasına düşecek.

Ümran’ın bu durumda ne yapacağı merak konusuyken, Yıldırım ile yüzleşmesinde kardeşiyle ihanetini yüzüne vurup, kocasıyla da severek evlendiğini söylemesi şaşkınlık yarattı.

İzleyicinin en büyük isyanı ise Umay’ın bu kadar büyük yalanı nasıl uydurabildiği! Tüm bu yaşanan çarpık duruma Ümran’ın şimdi nasıl bir savunma geliştireceği merak konusu ama gerçeği açıklamaması durumunda izleyicinin isyanı da büyüyecek.

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, tanıtımdaki açıklamaların ardında, Umay’ın bu kadar kötü olabileceğine ve neye dayanarak bu yalanları uydurduğuna anlam veremiyor.

Yine söylenmeyen gerçekler uzun süre uzatılıp sündürülecek anlaşılan! İki cümlede özetlenebilecek olay, onlarca bölüm boyunca ortaya çıkmazsa, izleyicinin isyanı da büyüyecek gibi duruyor!

Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran ve Umay. Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.

KARDEŞ ÇOCUKLARI YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yıldırım ve Ümran'ın sürpriz karşılaşmalarıyla birlikte gizli gerçekler çorap söküğü gibi çözülmeye başlar. Ümran'ı bir anda Hayat'ın annesi olarak karşısında bulmak da, Umay'ın kim olduğunu anlamak da Yıldırım için sarsıcı olur. Hayatının şokunu yaşayan Ümran ise, geçmişin bitmek bilmez öfkesi ve acısıyla baş başa, üstelik büyük sırrını korumak için Umay'la iş birliği yapmak zorundadır. Yıldırım, yıllardır içinde yanan pişmanlık ateşiyle Ümran'a sesini duyurabilmek için çırpınırken, Hayat ise annesinin de teyzesinin de Yıldırım'la ilgili bir şeyler sakladığının farkında ve iz peşindedir.

Diğer yanda, Volkan'ın Hayat'la ilgilenmeye başladığını fark eden Hayal kıskançlık krizleriyle baş etmeye çalışırken, Volkan ve Hayat arasındaki çekim Ümran'ı da huzursuz eder. Düşman kardeşler, zoraki iş birlikleriyle ortak hedeflerine ulaşıp birbirlerinden kurtulmayı başarmak üzereyken hem Cemal'den hem de Yıldırım'dan gelen hamleler ortalığı karıştırır. Umay'ın, geçmişin gölgesinden kurtulmak için attığı acımasız adım ise, bir anda bütün dengeleri değiştirir.

 KARDEŞ ÇOCUKLARI 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ümran'ın kapıya gelmesi ile Umay ile yüzleşme başlıyor. Ümran ile Umay atışması Reşat'ın gelmesi ile kısa süreli bir bitiş yaşıyor. O sırada kızların dışarı çıktığı haberi geliyor.

Cemal yediği bıçak darbesinden sonra hastaneye kaldırıyor ama yolda ambulans ortadan kayboluyor ve bir patlama oluyor. Ümran telaşlanıyor. Hayal'in telaşla eve gelip Hayat'ın kayıp olmasını söylemesi ile durum daha da karışıyor. Ümran, Umay'a saldırıyor ve ‘kızımı sen kaçırdın' diye bağırıyor. Reşat, Ümran'ı hırpalayarak sakinleştirmeye çalışıyor. Tam o sırada Hayal eve geliyor.

HAYAT ANNESİNE KAVUŞUYOR

Annesini karşısında görünce gözyaşları sel oluyor. Anne kız birbirlerine sarılıp uzun uzun ağlıyorlar. Ümran kızına eşyalarını toplamasını söylüyor. Hayat annesine teyzesi hakkında hesap soruyor. Ama Ümran onun hesap sormadan onunla gelmesini istiyor. Hayat içeri girip ‘bu kadar' diyerek Hayal'e veda ediyor. Hayat tek tek herkese veda ediyor, teyzesine sarılmayı da ihmal etmiyor. Hayat ellerinde valizlerle çıkıyor annesine söylenmeyi de ihmal etmiyor.

 Hayal ve Ümran eski evlerine dönüyorlar. Hayat, Cemal'in onu kömürlüğe kapattığı günü yeniden yaşıyor. Tam o sırada jandarma gelip Cemal'in cenazesini getirdiklerini söylüyor. Ümran cenaze ile ilgilenmediklerini söyleyerek eve giriyor.

HAYAT KÖYÜNE DÖNÜYOR

Hayat annesine, Cemal'i boşamadığı için hesap soruyor. Ümran kızından özür diliyor. Hayat bu özrü de kabul etmiyor. ‘Kızını nereye getirdin, beni yataktan sürüklediği yere getirdin' diyor. Hayat bir yıl boyunca yaşadıklarının acısını çıkarıyor ve doğum hikayesini soruyor. Ümran, Cemal'in deli olduğunu söylüyor. Hayat bu sefer de teyzesini soruyor. Ümran sessizlikte çare arıyor.

‘KÖMÜRLÜKTEN ÖNCEKİ HAYAT DEĞİLİM'

Ertesi gün köyden komşular ziyarete geliyor. Hayat teyzesinin aldığı kıyafetleri giyip dışarı çıkmaya hazırlanıyor. Hayat'ı bu halde gören Ümran arkasından baka kalıyor. Sonra da peşinden gidiyor. Hayat, Cemal'in yasını tutmayacağını söylüyor. Ayrıca mahkemeye gidip babasının soyadını değiştireceğini söylüyor. Hayat kömürlükten önceki Hayat olmadığını gösteriyor. Ümran bir şey diyemiyor. Eve gelince komşularının kızı hakkındaki dedikodularını duyuyor ve hepsini evden kovuyor. Ümran, Hayat'ın kıyafetlerini toplayıp çöpe atıyor.

Kardeş Çocukları dizisinin oyuncuları

Yakında Star’da izleyiciyle buluşacak olan, Kardeş Çocukları’nın oyuncu kadrosunda; Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu ve Murat Daltaban yer alıyor.

Gold Film’in yapımcısı olduğu dizinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber otururken, senaristliğini ise Sırma Yanık üstleniyor.

 Mehmet Aslantuğ kimdir?

1965 yılında Samsun'da dünyaya gelen Mehmet Aslantuğ, Çerkes kökenli ve tarımla uğraşan bir ailenin beş çocuğundan en küçüğü olarak aileye katıldı. İlk orta ve lise eğitimini memleketi Samsun'da tamamlayan Mehmet Aslantuğ, 1978 yılında üniversite eğitimi için İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'ne kayıt yaptırdı. Mehmet Aslantuğ, tiyato ile ilgilenmesinden dolayı okulu bitiremedi ve profesyonel olarak sahne hayatın adım attı.

Mehmet Aslantuğ 1997 yılında oynadığı "Sıcak Saatler" adlı dizi ile geniş kitleler tarafından tanındı. 2003 yılında ekranlara gelen "Bir İstanbul Masalı adlı" dizide "Selim Arhan" rolü ile hafızalara kazındı. 2009 yılında bir roman uyarlaması olan "Hanımın Çiftliği" adlı dizide "Muzaffer Bey" karakteri ile ekranlara dönen Mehmet Aslantuğ, 2015 yılında "Racon: Ailem İçin" dizisinde Kenan Korhan karakterini canlandırdı. Mehmet Aslantuğ dizi ve filmlerde oyuncu olarak yer almasının yanında birkaç projede de yönetmen koltuğuna oturmuştur.

Ayça Bingöl kimdir?

Ayça Bingöl, 16 Ocak 1975 yılında İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı olan Moda'da doğdu. 17 yaşına kadar tek çocuk olarak büyüdü, o sene bir kardeşi Ilgın oldu. Annesi banka memuru, babası matbaacıdır. Diş doktoru olmak isteyen Ayça Bingöl, puanı tutmayınca İTÜ Kimya'ya girdi. Birinci senenin sonunda oyuncu olmak istediği için okulu bırakıp 1994 yılında konservatuar sınavına girdi ve kazandı.

1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü`nden mezun olan Ayça Bingöl, 1996 yılında Dormen Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuğa başlamış, 1998-2000 yılları arasında da konuk oyuncu olarak Tiyatro Fora'da oynamıştır. Reklam filmleri, sinema ve dizilerde rol alan, ayrıca seslendirme sanatçılığı yapan Bingöl, Yeditepe Oyuncuları kadrosunda bulundu.

Reklam filmleri, sinema ve dizilerde oynayıp, sinema filmi ve televizyon dizilerinde dublaj çalışmaları yapan Ayça Bingöl, halen Yeditepe Oyuncuları kadrosunda bulunmaktadır. 2004 – 2010 yılları arasında yayınlanan "Lost" adlı dizide Evangeline Lilly'nin canlandırdığı Kate karakterini seslendirildi. Ayça Bingöl, 2001 yılında tiyatrocu Ali Gökmen Altuğ ile evlendi. Ayça Bingöl, 14 Eylül 2010 tarihinde gösterilmeye başlayan ve 18 Haziran 2013 tarihinde biten "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizide Cemile karakterini canlandırdı.

1969 yılında Necati Cumalı'nın yazdığı aynı adlı hikâyesinden uyarlanan, 2011 yılında yönetmenliğini Şerif Gören'in yaptığı "Ay Büyürken Uyuyamam" adlı sinema filminde Ayça Bingöl, Hazal Kaya, Selin Şekerci, Fırat Çelik ile birlikte oynadı. 2012 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosunda sahnelenen "Çehov Makinası" adlı tiyatro oyununda oynadı.

Ayça Bingöl, 2013 yılında Uğur Yücel ve Beren Saat'in başrolde oynadığı Benim Dünyam isimli filmde rol aldı. 2014 yılında yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Mete Horozoğlu, Ekin Koç ve İlker Kızmaz olan "Benim Adım Gültepe" dizisinde Gülümser karakterini canlandırdı.

Nur Fettahoğlu kimdir?

Nur Fettahoğlu beş çocuklu Karadenizli bir ailenin dördüncü çocuğu olarak Almanya'da dünyaya geldi. Aslen Rize’lidir. Babası Sinan Fettahoğlu, annesi Fatma Fettahoğlu’dur. SKY Türk'ün haber spikeri Selvinaz Fettahoğlu ablasıdır.

Doğumundan kısa bir süre sonra yurda geri dönen ailesiyle İstanbul'da yaşamaya başlayan Fettahoğlu, sırasıyla Beşiktaş Lisesi ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden mezun oldu. Çeşitli bankalarda görev aldıktan sonra kariyerine Sky Turk'te borsa spikerliği yaparak devam etti. Bu kısa sürecin ardından dizilere transfer olan Fettahoğlu, Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı'nda roller aldıktan sonra, Kanal D'nin büyük prodüksiyonu Aşk-ı Memnu'da Peyker rolüyle dikkatleri üzerine çekti. 2 Ağustos 2008 tarihinde borsacı Murat Aysan'la dünyaevine girip Nur Aysan adını aldı. 7 Nisan 2011 tarihinde sesiz sedasız boşandılar.

2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakteriyle hayran kitlesini arttırmıştır. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay’ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin’in yaptığı “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol almıştır.

Ayrıca Atasay, Luna, Dove gibi firmaların reklam filmlerinde oynamıştır. Kurtlar Vadisi Filistin filminde de Necati Şaşmaz'la başrolü paylaştı.

2014 - 2015 yıllarında "Hayat Yolunda" adlı dizide Doç Dr. Şafak Günay karakterini canlandırırken; Engin Öztürk, Burak Yamantürk, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Seda Güven, Ediz Hun, İpek Karapınar ile beraber rol aldı. Şu an Filinta dizisinde Süreyya karakterine hayat veriyor.

Furkan Andıç Kimdir?

Furkan Andıç, 4 Nisan 1990 tarihinde İstanbul'da Üsküdar Zeynep Kamil hastanesinde doğmuştur. İlkokulu ve liseyi Ataşehir'de okudu. 2007 yılında liseden mezun olduktan sonra Ukrayna'ya gitti. Ukrayna'da Kiev Politeknik Universitesi'nde ilk sene hazırlık ve dil eğitimi aldı. İkinci senesinde ise yani 2009 yılında ekonomi bölümüne okudu. Eğitim sistemindeki denklik koşulu yüzünden İstanbul`a dönmek kaldı.

Üniversite hayatına İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde başladı. Daha sonra 2011-2012 eğitim senesi 1. Döneminde Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne yatay geçiş yaptı. Dizi çekimleri yüzünden okuYaklaşık 11 yıl lisanslı olarak basketbol oynadı.
Furkan Andıç, Birçok reklam filminde oynayarak oyunculuk kariyerine başladı. 2007 yılında Eti Bi Dolu, 2008 yılında Vatan Computer, 2011 yılında ise Turkcell ve Marmara Forum AVM'nin reklamlarında oynadı. 2011 yılında "Kolej Günlüğü" dizisinde Mert karakterini canlandırarak oynayarak televizyonda görünmeye başladı.

2012 yılında"Adını Feriha Koydum Emirin Yolu" dizisinde Furkan Andıç "Selim" karakterini oynadı.

2012 yılında, başrollerinde Songül Öden, Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci ve Evrim Solmaz'ın oynadığı "Umutsuz Ev Kadınları" dizisinde rol alarak Levent karakterini canlandırdı.

2013 yılında "Yağmurdan Kaçarken" adlı dizide Carlos Martin, Ezgi Asaroğlu, Ayça Erturan, Ali Ersan Duru, Furkan Andıç, Ebru Şancı, Serkan Şenalp, Doğukan Polat ile beraber rol aldı.

2014 yılında ise "Kaçak Gelinler" dizisinde başrollerini Furkan Andıç, Açelya Topaloğlu, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Fırat Albayram ile paylaştı.

Filmleri ve Dizileri

2014 - Kaçak Gelinler (Dizi)
2013 - Yağmurdan Kaçarken (Dizi)
2013 - Aşk Ekmek Hayaller (Dizi)
2012 - Umutsuz Ev Kadınları (Dizi)
2011 - Kolej Günlüğü (Dizi)

Afra Saraçoğlu kimdir?

Fazilet Hanım ve Kızları'nın Ece'si Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997'de doğdu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde okuyan Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz'in kendisini sosyal medyadan keşfetmesiyle fırsat yakaladı. Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerini paylaştığı İkinci Şans filminde Yeşilçay'ın kızını oynayarak oyunculuğa adım attı. Kötü Çocuk filminde rol aldı. 20 yaşındaki oyuncunun ilk ekran deneyimi ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Ece Çamkıran rolü oldu. Afra Saraçoğlu "Öpüşmem, sevişmem gibi Türkan Şoray kanunlarınız var mı?'' sorusuna şu cevabı verdi: ''20 yaşındayım, asla sevişmem. Bu benim kırmızı çizgim. Ama 5-6 yıl sonra projeye göre fikrim değişebilir."

Murat Daltaban kimdir?

Murat Daltaban, 1966 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği'nde 6 yıl okuduktan sonra 3'üncü sınıf ikinci sömestrde burayı bırakıtı. Daha sonra da Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı'ndan 1992 yılında mezun oldu. İstanbul Şehir Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalıştı. 1999'da Salkım Hanımın Taneleri filminde Ermeni Klarnetçi Artin'i canlandırdı. 2005 yılında Murat Daltaban, eşi Özlem Daltaban ve Süha Bilal ile birlikte "DOT" tiyatroyu kurdu. Burada mekanında sahnelenen oyunlarda oyunculuk, yönetmenlik ve sanat yönetmenliği yapmaktadır.

2005 yılında "Hırsız Polis" dizisinde hırsız Mavi'nin sorunlu ağabeyi Ali Rıza'yı (Arıza) oynadı. Bu rolle geniş kitlelerce tanındı.

Vedat Türkali'nin aynı adlı film senaryosundan uyarlanan baş rollerinde Beren Saat ve Engin Akyürek'in oynadığı "Fatmagülün Suçu Ne?" adlı dizide avukat Münir Telci karakterini canlandırmıştır. Diğer rolleri Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar, Civan Canova, Serdar Gökhan, Fırat Çelik, Buğra Gülsoy, Kaan Taşaner, Engin Öztürk, Deniz Türkali, Seda Güven, Esra Dermancıoğlu,Bülent Seyran gibi oyuncular paylaşmıştır.

2014 yılında Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli ve Mustafa Alabora'nın paylaştığı "Poyraz Karayel" adlı dizinin oyuncu kadrosunda oldu.

2015 yılında senaryosunu yazıp yönetmenliğini Özcan Alper'in yaptığı "Rüzgarın Hatıraları" adlı sinema filminde Onur Saylak, Tuba Büyüküstün, Sofia Khandemirova, Murat Daltaban, Mustafa Uğurlu, Ebru Özkan, Menderes Samancılar, Nihat İleri rol aldılar.

Murat Daltaban, Özlem Daltaban ile evlidir. Arda Kuzgun (d.2004) adında bir oğlu vardır.

Ödülleri

1999 - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Salkım Hanımın Taneleri)

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları

2010 - Festen "Kutlama" : "Thomas Vinterberg-Mogens Rukov-Bo Hr.Hansen-Davıd Eldrıdge" - Tiyatro Dot
2008 - Vur/Yağmala/Yeniden/Shoot/Get Treasure/Repeat : Mark Ravenhill - Tiyatro Dot
2005 - Aşk ve Anlayış : Joe Penhall - Tiyatro Dot
2005 - Donmuş : Bryony Lavery - Tiyatro Dot
2003 - Medea : Euripides - İstanbul Şehir Tiyatrosu
2002 - Othello : William Shakespeare - İstanbul Şehir Tiyatrosu
2000 - Aşk Hastası : Şeyh Galip - İstanbul Şehir Tiyatrosu
1999 - Misyon : Ahmet Hamdi Tanpınar - İstanbul Şehir Tiyatrosu
1999 - Bir Ata Krallığım : Ahmet Hamdi Tanpınar - İstanbul Şehir Tiyatrosu
1999 - Huzur : Ahmet Hamdi Tanpınar - İstanbul Şehir Tiyatrosu

Yönettiği Tiyatro Oyunları

2011 - Supernova/Beautiful Burnout : Bryony Lavery - Tiyatro Dot
2010 - Festen "Kutlama" : "Thomas Vinterberg-Mogens Rukov-Bo Hr.Hansen-Davıd Eldrıdge" - Tiyatro Dot
2009 - Malafa (oyun) : Hakan Günday - Tiyatro Dot
2009 - Pornografi(oyun)|Pornography : Simon Stephens - Tiyatro Dot
2008 - Vur/Yağmala/Yeniden/Shoot/Get Treasure/Repeat : Mark Ravenhill - Tiyatro Dot
2008 - Hikayeci (oyun)The Storyteller : Alain Robbe-Grillet - Tiyatro Dot
2007 - Kürklü Merkür/Mercury Fur : Philip Ridley - Tiyatro Dot
2006 - Böcek (oyun)/Bug (oyun) : Tracy Letts - Tiyatro Dot
2005 - Aşk ve Anlayış : Joe Penhall - Tiyatro Dot

Filmleri ve Dizileri

2015 - Rüzgarın Hatıraları (Sinema Filmi)
2014 - Poyraz Karayel (TV Dizisi)
2013 - Eski Hikaye
2013 - Şubat
2013 - Böyle Bitmesin (TV Dizisi)
2012 - Ağır Roman Yeni Dünya (Cıva Necmi) (TV Dizisi )
2010- 2012 - Fatmagülün Suçu Ne?
2009-2010 - Hicran Yarası
2008 - Kara Köpekler Havlarken (Sinema Filmi)
2008 - Kalpsiz Adam (TV Dizisi)
2008 - Gece Gündüz (TV Dizisi)
2007 - Menekşe ile Halil
2006 - İpekli Mendil
2006 - Pars: Kiraz Operasyonu, 2006
2005 - Hırsız Polis
2004 - Hoşgeldin Hayat
2004 - Yürek Çığlığı
2004 - 24 Saat
2002 - Kumsaldaki İzler
2002 - Kınalı Kar
2001 - Hırsız
2001 - Nisan Yağmuru
2000 - Kumru
1999 - Salkım Hanımın Taneleri
1999 - Yüzleşme
1998 - Cumhuriyet
1997 - Yeni Bir Yıldız
1997 - Sakin Kasabanın Kadını
1997 - Yalan
1997 - Hüznün Yüzü
1997 - Ah Nalan Ah
1996 - Bir Aşkın Bittiği Yer
1996 - Ay Işığında Saklıdır
1996 - Bir Aşkın Bittiği Yer
1994 - Babam Askerde

Kardeş Çocukları 8.bölüm izle! Umay ile Cemal arasında savaş büyüyor! Kardeş Çocukları 9.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler canlı izle Star TV Kardeş Çocukları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.