Kardashian ve Jenner çocukları diyet yapıyor!

Kardashian ve Jenner ailesi, çocuklarının sağlığını yakından takip ediyor. Kız kardeşlerin arasında Kylie, çocuklara diyet yaptırmaya çalışmayan tek kişi olduğunu söylüyor.

Kourtney Kardashian, yıllardır gluten ve süt ürünleri olmadan sıkı bir diyete sadık kalıyor. Bu nedenle Kourtney'nin ve eski eşi Scott Disick'in çocuklarını aynı şekilde beslemeleri bekleniyor. 2016'da Us Weekly röportajında Kourtney, çocuklarının gluten, mısır ve süt ürünleri alerjisi olduğunu açıklamıştı.

Kardashian ve Jenner çocukları diyet yapıyor!

Kourtney çocukları için kahvaltıda glutensiz waffle ve yumurta hazırlıyor. Öğle yemeğinde de havuç ve pirinç ile yapılan tortillayı tercih ediyor. Yanında ise hindi eti servis ediliyor. Akşam yemeğinde haşlanmış sebzeler, glutensiz makarna ve balık yapılıyor. Çocuklar tatlı yemek istediğinde Kourtney gluten ve süt ürünleri kullanılmadan yapılan cupcake'ler veriyor ve onların bu diyetle mutlu olduğunu belirtiyor.

Kardashian ve Jenner çocukları diyet yapıyor! - Resim : 2

Kim Kardashian, kızı North'a bir yaşına kadar şekerli besinler yedirmediğini ve her şeyin organik olduğundan emin olduğunu söylüyor. Kylie ise hayranlarına kızı Stormi'nin yeterince yosun yemediğinde sinirlendiğini anlattı. Stormi aynı zamanda avokadoya da bayılıyor.

Kardashian ve Jenner çocukları diyet yapıyor! ile ilgili etiketler Kim Kardashian Kylie Jenner