Karda mahsur kalan hastanın imdadına jandarma yetişti

Bitlis'te Kömüryakan köyünde bir vatandaş hastaneye götürdüğü eşi ile yolda mahsur kaldı. Aile jandarma ve özel idare ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye yetiştirildi.

Bitlis merkeze bağlı Kömüryakan köyünde hastaneye götürdüğü eşi ile yolda mahsur kalan vatandaş jandarma ve özel idare ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye yetiştirildi.

Karda mahsur kalan hastanın imdadına jandarma yetişti

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Bitlis il merkeze bağlı Kömüryakan köyünde ikamet eden Şevket İletmiş isimli vatandaş rahatsızlanan eşini Bitlis Devlet Hastanesine götürmek için özel aracı ile yola çıktığı esnada olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle Kömüryakan-Konuksayar köyleri arasında mahsur kaldı. Mahsur kalan vatandaşın Bitlis İl Jandarma Komutanlığı unsurlarından yardım talebinde bulunması üzerine, görevlendirilen devriye ve İl Özel idaresi ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye ulaşmaları sağlanmıştır" denildi.

İHA

Karda mahsur kalan hastanın imdadına jandarma yetişti ile ilgili etiketler Bitlis Jandarma kar yağışı hasta

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.