Karda drifte 15 bin TL ceza!

Elazığ'da kent meydanında kar yağışını fırsat bilip dirft yapan 3 sürücüyü mobeseden gören jandarma ekipleri hemen olay yerine gittiler. Jandarma drift atan 3 sürücüye 15 bin 30 TL'lik cezai işlem uyguladı. 3 sürücünün de ehliyetine el konulurken, araçlar da trafikten men edildi.

Elazığ'da merkeze bağlı tarihi Harput Mahallesi Balakgazi meydanında biri otomobil, diğeri hafif ticari iki araçla gelen arkadaşlar, kar yağarken drift yapmaya başladı.

Bu sırada İl Jandarmaya bağlı Harput Karakol Komutanlığı ekipleri Mobese kamerasından drift yapan araçları fark etti. Drift yapan 2 sürücüde araçlarla birlikte yakalandı.

Karda drifte 15 bin TL ceza!

Bölgeyi sürekli takipte tutan jandarma ekipleri, bir aracın daha drift yaptığını fark etti. O sürücüde aracıyla drift yaparken suç üstü yakalandı.

Jandarma ekipleri drift yapan sürücüye cezai işlem uyguladı.

Karda drifte 15 bin TL ceza! - Resim : 2

3 sürücünün her birine 5 bin 10 TL’den toplam 15 bin 30 Tl para cezası verilirken, 2’şer ay hem ehliyetlerine el konuldu, hem de araçları trafikten men edildi.

Sürücülerin tekrar ehliyetlerini almaları için psikoteknik muayeneye gitmesi gerektiği de öğrenildi.

Karda drifte 15 bin TL ceza! - Resim : 3

Karda drifte 15 bin TL ceza! ile ilgili etiketler Elazığ
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.