Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımları devam ediyor! Başvuru için ne yapmak gerekiyor? Başvuru için son tarih…

Karayolları Genel Müdürlüğü, toplam 3000 personel alacağını daha önce duyurdu. Bu alım için başvurular halen devam ediyor. Başvuru yapmak isteyenlerin İŞKUR internet sitesine girmesi gerekiyor. İşte detaylar…

Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımları devam ediyor. Merkez ve taşra kadroları için olmak üzere toplamda 3000 personel alımı yapılacak. Alınacak personeller farklı kadrolarda çalıştırılacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımına başvurmak isteyen adayların kamu kurumlarında çalışmak için gerekli niteliklere sahip olması gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak ve 18 yaşından büyük olmak da istenen şartlar arasında yer alıyor.

Kanunda sıralanan suçlardan mahkûmiyeti olmamak ya da kamu haklarından kısıtlı olmamak da istenen şartlar arasında yer alıyor. Açılan pozisyonlar için hangi şartların gerektiği ise İŞKUR sitesi üzerinden belirtiliyor. Başvurular 6 Mayıs’a kadar devam edecek.

KARAYOLLARI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımları devam ediyor! Başvuru için ne yapmak gerekiyor? Başvuru için son tarih…

Karayolları personel alımları için başvuru yapmak isteyenlerin esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden başvurularını iletmesi gerekiyor. Bunun yanı sıra Alo 170 üzerinden de başvuru yapmak mümkün oluyor. Başvuru için e-Devlet şifresi ile giriş yapılabiliyor.

Adayların İŞ-KUR sayfası üzerinden özgeçmişlerini oluşturması gerekiyor. İŞ-KUR’da özgeçmişin tüm detaylarıyla yer almasında fayda bulunuyor. İŞ-KUR üzerinden yapılacak başvurular sırasında tüm bilgilerin hatasız şekilde doldurulmasında fayda bulunuyor. Aynı zamanda sisteme yüklenmesi gereken belgelerin de hatasız olduğuna dikkat etmek gerekiyor.

KARAYOLLARI HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPACAK?

Karayolları pek çok pozisyon için alım yapacak. Bu pozisyonlar arasında düz işçi, ağır makine yağcısı, asfalt usta yardımcısı ve aşçı yardımcısı gibi farklı kadrolar bulunuyor. Bu kadrolar için adaylardan belirli şartlar isteniyor. Bu şartları yerine getirmeyen adayların ilgili pozisyona başvuru yapması mümkün olmuyor.

İlana başvuracak adayların 18-40 yaş arasında olması gerekiyor. Aynı zamanda en az ilkokul mezunu olması da isteniyor. Adayların mesleğin gerektirdiği niteliklere sahip olması isteniyor. Sağlığı söz konusu meslekler için uygun olmayanların başvuru yapmamasında fayda bulunuyor. Başvurular, 6 Mayıs’a kadar sürecek.

Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımları devam ediyor! Başvuru için ne yapmak gerekiyor? Başvuru için son tarih… ile ilgili etiketler personel alım ilanı İŞKUR
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.