Karayılan'dan teröristlere 'öleceksiniz' talimatı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde düzenlediği Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım harekatları terör örgütü PKK'ya ağır hasar verdi. Yaşadıkları yenilgiyi itiraf eden PKK elebaşlarından Murat Karayılan, teröristlere 'kaçın yoksa öleceksiniz' talimatı verdiğini söyledi.

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan, 23 Nisan'da başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım harekatlarında ciddi darbeler aldıklarını ve teröristlere kaçmaları için talimat verdiklerini itiraf etti.

"BULUNDUĞUNUZ BÖLGELERİ TERK EDİN, YOKSA ÖLECEKSİNİZ"

Sabah'ta yer alan habere göre; Karayılan, saklandığı delikten örgütün yayın organlarına Pençe operasyonlarında aldıkları ağır darbelerle ilgili, "Ciddi darbeler aldık, ağır kayıplarımız oldu. Birçok bölgede yönetici düzeyindeki komutanlarımızı kaybettik. Bizi zayıflatarak tümden ortadan kaldırmak istiyorlar. O kadar yoğun bir teknoloji kullanılıyor ki, 18 kayıp verip, 7 kişilik bir grupla irtibatımız kopunca telsizle eğer zorlanıyorsanız, geri çekilebilirsiniz, bulunduğunuz bölgeleri terk edin, yoksa öleceksiniz diye talimat verdik" itirafında bulundu.

 

Karayılan'dan teröristlere 'öleceksiniz' talimatı ile ilgili etiketler PKK terörist Murat Karayılan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.