Karar yazarı Akif Beki'den terör sempatizanı Ezhel'e övgü: Yükselen Erzincanlı

Karar yazarı Akif Beki, bugünkü köşe yazısında PKK'lı rapçi Xatar ve FETÖ'cü Can Dündar'la yakın ilişkiler içinde olan rap şarkıcısı Ezhel'i övdü. Beki, terör örgütüne üstü kapalı destek veren Ezhel'i 'yükselen Erzincanlı' diye tanımladı.

Uyuşturucuyu özendirdiği için 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan ve cezası hükmün geriye bırakılması ile 5 yıl ertelenen rapçi Ezhel, bu gelişme üzerine Almanya'ya yerleşti.

Burada firari Can Dündar ve Interpol tarafından aranırken PKK'ya sığınan rapçi Xatar ile dirsek temasına giren Ezhel, sosyal medya hesabından sık sık Türkiye karşıtı paylaşımlar yapmaya başladı.

Karar yazarı Akif Beki ise bugünkü köşe yazısında, Türkiye'yi "Nazi Almanyası"na benzeten Ezhel'e övgüler yağdırdı.

"YÜKSELEN ERZİNCANLI"

Ezhel'i 'yükselen Erzincanlı' olarak tanımlayan Beki, "Erzincan asıllı, Ankara doğumlu rapçi Ezhel, dünya hip hopunda şöhret basamaklarını emin adımlarla tırmanıyor." dedi.

Beki, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi;

"Yunan asıllı Avustralyalı Masked Wolf, rapin yıldızlarından. Dünya listelerinde ilk sıralara oturan “Astronaut In The Ocean” parçasını, Ezhel’le söyledi. Bu remiks versiyonu, orijinalinden daha çok ses getireceğe benziyor.

Hasan Hüseyin Korkmazgil’in dizeleriyle “Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe.”

Erzincan’dan Ankara’ya siyaset alemine bakın. Bir yanımız dökülürken bir yanımızda öfke ve tepki duyguları üstünden Ezhel yükseliyor."

 

Karar yazarı Akif Beki'den terör sempatizanı Ezhel'e övgü: Yükselen Erzincanlı ile ilgili etiketler PKK Ezhel Karar gazetesi FETÖ Almanya rapçi Akif Beki
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.