Karantina günlerinde aile bireyleriyle nasıl iyi bir iletişim kurabiliriz?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan karantina günleri bazı psikolojik sorunları ortaya çıkarttı. Psikolog ve Kişisel Gelişim Danışmanı Pınar Erdem, evlerde aile bireyleri arasında yaşanan sorunların nasıl önüne geçilebileceğini SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'e anlattı.

Dünyada yaklaşık 4 milyar insan koronavirüsten korunmak için karantina tedbirleri alarak evde vakit geçiriyor. Bu süreçte evde kalmak hayati bir önem taşırken, evde uzun süre olmak ve salgının getirdiği endişe durumu bazı psikolojik rahatsızlıkları da ortaya çıkartıyor.

Karantina uygulamaları evde hangi sorunları ortaya çıkartıyor? Evde aile bireyleriyle nasıl iyi bir iletişim kurabiliriz? Ebeveynler çocuklarına nasıl davranmalı? Aile bireyleri evde nasıl zaman geçirmeli?

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, evde kalmanın endişe ve kaygı yarattığı aile bireyleri arasındaki sorunları Psikolog ve Kişisel Gelişim Danışmanı Pınar Erdem'e sordu.

Pınar Erdem'in açıklamalarının tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Karantina günlerinde aile bireyleriyle nasıl iyi bir iletişim kurabiliriz? ile ilgili etiketler SuperHaber Korona Anne baba Çocuk Genç mevlüt yüksel pınar erdem aile bireyleri Psikolog kişisel gelişim iletişim
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.