Karan'a 2 kardeş geliyor... İşte Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in ikiz bebeklerinin cinsiyeti

5 yıl önce evlenen ve ikinci bebeklerine kavuşmak için gün sayan Burak Özçivit - Fahriye Evcen çifti büyük bir mutluluk yaşadı. Hamileliğinin 4'üncü ayına yaklaşan güzel oyuncu Fahriye Evcen'in ikiz bebek beklediği öğrenildi. Çift tatilleri sırasında gittikleri rutin doktor kontrolünde aldıkları haberle adete havalara uçtu. Çiftin ikizlerinin cinsiyeti de belli oldu. 36 yaşındaki güzel oyuncunun ikiz bebekleri erkek olacak.

İkinci kez anne olmaya hazırlanan 36 yaşındaki oyuncu Fahriye Evcen aldığı haberle adeta havalara uçtu. Burak Özçivit - Fahriye Evcen çifti ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. 37 yaşındaki Burak Özçivit ile evliliğinden Karan adında bir çocuğu bulunan Fahriye Evcen'in ikiz bebek beklediği öğrenildi.

 İKİZ BEBEKLERİNİN CİNSİYETİ DE BELLİ OLDU


Burak Özçivit ile tatilleri sırasında doktor kontrollerini ihmal etmeyen ünlü oyuncu son kontrolüne gittiğinde sürpriz bir haber aldı. Evcen'in ikiz çocukları olacak. Hamileliğinin 4'üncü ayına yaklaşan güzel oyuncu ikizlerinin cinsiyetini de öğrendi. Ünlü ismin ikizlerinin de erkek olacağı belirtilirken ikiliden konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Fahriye Evcen müjdeli haberi alır almaz aile yakınlarıyla mutluluğunu paylaştı. Çift şimdiden alışveriş yapıp oğulları için oda hazırlamaya başladı.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'e ikiz bebek sürprizi

Çalıkuşu dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve yaklaşık 3 yıllık birlikteliklerini 2017 yılında nikah masasına taşıyan oyuncu çift Fahriye Evcen - Burak Özçivit, Sait Halim Paşa yalısında dünya evine girmişti. İkili ilk çocukları Karan'ı 2019 yılında kucaklarına alarak ilk kez anne - baba olmanın heyecanını yaşamışlardı. Oyuncu çiftin ikizleri dünyaya geldiğinde üç erkek çocukları olmuş olacak. 

Karan'a 2 kardeş geliyor... İşte Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in ikiz bebeklerinin cinsiyeti ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Burak Özçivit Hamilelik Karan Özçivit
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.