Karaman'da silahlı saldırıda yaralanan hemşire yaşam mücadelesi veriyor

Sağlık Bakanı Koca, Karaman'da bulunan Aile Sağlığı Merkezinde silahlı saldırıda yaralanan ve ameliyata alınan hemşirenin hayati tehlikesinin devam ettiğini bildirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Karaman’da Aile Sağlığı Merkezinde yaşanan elim olaya ilişkin paylaşımda bulundu.

Aile Sağlığı Merkezinde silahıyla gelen kişinin bir hemşireyi yaraladığını bildiren Bakan Koca paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün, Karaman'da bir Aile Sağlığı Merkezine gelen bir şahıs, kişisel nedenlerle hemşire arkadaşımızı tabancayla yaralayıp, intihar girişiminde bulundu. İkisi de acilen ameliyata alındı.

Halen yoğun bakımda olan hemşire arkadaşımızın hayati tehlikesi maalesef devam ediyor. Kendisine acil şifa diliyorum. Sağlık kurumlarında işlenen şiddet suçlarına karşı, adalete inancımız tam. Bir cana kast eden insanlığa kastetmiştir.”

KARAMAN'DA NELER YAŞANDI?

Karaman’da bir kişi, sağlık ocağında hemşire olan teyzesinin kızının silahla vurduktan sonra aynı silahla kendini vurmuştu. Ağır yaralanan hemşire ve saldırgan kuzeni hastanede acilen ameliyata alınmıştı.

Karaman'da silahlı saldırıda yaralanan hemşire yaşam mücadelesi veriyor ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Karaman hemşire saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.