Karaköy'de otomobil sürücüsü, iş yerine daldı ortalığı savaş alanına çevirdi

İstanbul Karaköy'de otomobil sürücüsü birini ezmeye çalışırken kontrolünü kaybedip iş yerine daldı. Ortalığı savaş alanına çeviren otomobil sürücüsü, aracından çıkarak ezmeye çalıştığı adama saldırdı. O dehşet anları kameraya yansıdı.

Karaköy'de otomobil sürücüsü tartıştığı adamın üzerine aracını sürdü. İleri geri manevra yaparak adamı  ezmeye çalışırken, direksiyon kontrolünü kaybedip iş yerine daldı. O dehşet anları kameraya yansıdı. 

Karaköy'de otomobil sürücüsü, iş yerine daldı ortalığı savaş alanına çevirdi

Olay, perşembe günü saat 19:00 sıralarında İstanbul karaköy'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde 34 ERM 704 plakalı otomobiliyle semte gelen Emre Can Arslan, burada yolda gördüğü biriyle bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Ardından aracına binen Arslan, geri manevra yaparak tartıştığı kişiyi ezmeye çalıştı. Adamın son anda kendini geri çekmesiyle kurtulurken sürücü Arslan bu kez de aracı üzerine sürdü.

Karaköy'de otomobil sürücüsü, iş yerine daldı ortalığı savaş alanına çevirdi - Resim : 2

Tekme ve yumruklar havada uçuştu

Ancak sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil mobilya dükkanına daldı. Ortalığın savaş alanına döndüğü olayda aracından inen sürücü bu kez ezmeye çalıştığı adama saldırdı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu tarafları çevredeki esnaf ayırırken, olay nedeniyle ise vatandaşlar büyük panik yaşadı. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, iş yerinde ise büyük maddi hasar meydana geldi.

Karaköy'de otomobil sürücüsü, iş yerine daldı ortalığı savaş alanına çevirdi - Resim : 3

Savcılık talimatıyla serbest bırakıldı

İhbar edilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler inceleme yaparak, tutanak tuttular. Kullanılamaz hale gelen otomobil, trafik çekicisi yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılarak emniyet otoparkına götürüldü. Sürücü Emre Can Arslan’ın ise yapılan testinde alkolsüz olduğu öğrenildi. Polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürülen sürücüye ifadesinin alınmasının ardından “mala zarar verme” suçundan adli işlem yapıldı. Emniyette işlemleri tamamlanan sürücü savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Karaköy'de otomobil sürücüsü, iş yerine daldı ortalığı savaş alanına çevirdi - Resim : 4

'Cana geleceğine mala gelsin'

Olayla ilgili konuşan Numan Dümün, “Arkadaş galiba alkollüymüş, tam bilmiyoruz. Buradan geliyor, madde bağımlısı arkadaş da ona el ve kol hareketleri yapıyor. Bu da rahatsız oluyor ve geri gelerek onu ezmeye çalışıyor ama ezemiyor. Kaldırıma çıkıyor ve burada da vitesi ileriye alarak gaza basıyor ve bizim dükkana dalıyor. Sürücü kazadan sonra araçtan çıkıp adama saldırdı. Dükkanda o esnada 5 kişi vardı ama ben dışarıdaydım. Yaralı yok, maddi hasar var, tek temennimiz budur. Cana geleceğine mala gelsin ama bu da kötü oldu, çok zarar var” dedi. 

 

 

Karaköy'de otomobil sürücüsü, iş yerine daldı ortalığı savaş alanına çevirdi ile ilgili etiketler İstanbul Karaköy kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.