Karaköy'de 5 katlı metruk bina çöktü! O anlar kamerada...

İstanbul Karaköy'de sabah saatlerinde kısmi çökmeler meydana gelen 5 katlı metruk bina çöktü.

Son dakika haberi: Sabah saatlerinde kısmi çökmeler meydana gelen 5 katlı metruk bina tamamen çöktü.

Beyoğlu'nda 5 katlı metruk binada yaşanan çökme nedeniyle yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Tramvay seferleri de yapılamıyor. 

Karaköy'de 5 katlı metruk bina çöktü! O anlar kamerada...

Olay, Karaköy Kemeraltı Caddesi üzerinde saat 6.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tadilat aşamasındaki 5 katlı metruk binada yaşanan kısmi çökme nedeniyle yola beton parçaları düştü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve AFAD ile büyükşehir belediyesi yetkilileri sevk edildi. Binada yapılan incelemede kaldırıma düşen beton parçaları ve binada çökme riskine karşı şerit çekilerek Beşiktaş istikameti trafiğe kapatıldı. Tramvay seferleri ise çift yönlü olarak yapılamıyor.

Karaköy'de 5 katlı metruk bina çöktü! O anlar kamerada... - Resim : 2

Metro İstanbul hesabından yapılan açıklamada 'T1 Kabataş-Bağcılar hattımızda bölgede bulunan bir binanın yıkılma riski nedeniyle emniyet güçleri tarafından seferlerimiz Karaköy-Tophane arasında durdurulmuştur. T1 hattımız Bağcılar-Karaköy arasında hizmet vermektedir' denildi. 

 

Karaköy'de 5 katlı metruk bina çöktü! O anlar kamerada... ile ilgili etiketler İstanbul Karaköy
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.